Παρασκευή, 6 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Το Freed from Desire σε πανηγύρι που γίνεται viral, δείτε βίντεο

Το Freed from Desire σε πανηγύρι που γίνεται viral, δείτε βίντεο

Το πανηγύρι βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν κάποια στιγμή οι καλλιτέχνες αποφάσισαν να αλλάξουν ρεπερτόριο. Το έκαναν όταν ακούστηκε από γειτονικό κατάστημα το Freed from Desire, με το δικό τους βίντεο να σαρώνει τα social media.

Το Freed from Desire με βιολιά και σαξόφωνα, σε πανηγύρι που έγιναν πριν από λίγες. Οι συντελεστές έδειχναν να το απολαμβάνουν όπως επίσης και ο κόσμος που καθόταν στα τραπέζια της πλατείας. Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν όταν ένα μαγαζί της περιοχής έπαιζε δυνατά ξένη μουσική κοντά στην πλατεία που είχε στηθεί το πανηγύρι, οπότε η ορχήστρα και η τραγουδίστρια αποφάσισαν να προσφέρουν ανταγωνισμό. Τα κατάφεραν και με το παραπάνω αν κρίνει κανείς και από το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok.

Όπως εξήγησε ο σαξοφωνίστας, «Τρολάραμε στο πανηγύρι! Είχε ένα μαγαζί κοντά μας που έπαιζε ξένη μουσική και μόλις το ακούσαμε, το κάναμε σε τσιφτετέλι».

Οι συντελεστές το χάρηκαν με την ψυχή τους, ενώ νωρίτερα είχαν παρουσιάσει το κανονικό τους πρόγραμμα στον κόσμο, που τους τίμησε με την παρουσία του.

@dimitrisaxophone

 

♬ πρωτότυπος ήχος – Dimitris saxophone

Το ταξίδι του βίντεο στα social media συνεχίζεται με την τραγουδίστρια και την ορχήστρα της, να απολαμβάνουν τον ντόρο από την ερμηνεία του Freed from Desire στο πανηγύρι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις