Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Το Live News στο «υπουργείο Θεραπειών»: Τα περιπολικά, οι ψεύτικες ταυτότητες και τα τάγματα εφόδου

Το Live News στο «υπουργείο Θεραπειών»: Τα περιπολικά, οι ψεύτικες ταυτότητες και τα τάγματα εφόδου

Η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου βρέθηκε στο “υπουργείο Θεραπειών” που ίδρυσαν στην Αράχωβα οι τέσσερις «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που, υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, έκαναν ελέγχους σε διαγνωστικό κέντρο της Τούμπας. 

Στο “υπουργείο Θεραπειών” χρησιμοποιούν μέχρι και δικό τους νόμισμα. «Δίνετε ευρώ και παίρνετε το νόμισμα του καταστήματος. Αν περισσέψουν νομίσματα είτε τα παίρνετε ρέστα σε ευρώ είτε τα κρατάτε για άλλη αγορά» σημειώνουν.

«Θεραπείες» με γαϊδουράγκαθο και φασκόμηλο προσφέρει το κατάστημα με… βλέψεις να γίνει franchise. «Και θα γεμίσει όλη η Ελλάδα με αυτά τα καταστήματα» τονίζουν.

Ορισμένοι δεν διστάζουν μάλιστα να τα βάλουν μέχρι και με την ίδια τους την οικογένεια όταν αυτή έχει αντίθετη άποψη… «Η μάνα μου δεν καταλαβαίνει Χριστό. Έκανε και την τρίτη δόση και μου λέει “τι είσαι επιστήμονας;”, της λέω “έλα εδώ να σου εξηγήσω κάποια πράγματα”. Μέσα στην οικογένεια μας την ίδια μας την οικογένεια έχουμε βλαμμένους. Δεν βλέπουν την αλήθεια δεν το καταλαβαίνουν» υποστήριξε ένας από τους «θεματοφύλακες».

Μάλιστα όπως λένε, αν γίνει κάνεις μέλος του σώματος και υπογράψει μια «Ιερή δήλωση» όπως την ονομάζουν, εξαιρείται από το πρόστιμο της μάσκας και του εμβολίου…

Δείτε το ρεπορτάζ του “Live News”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις