Site icon NewsIT

Το αθώο παιχνίδι των γεύσεων ήταν αρρωστημένο – Οργή μετά την αποκάλυψη της αλήθειας!

17.01.2019 | 06:30
Το αθώο παιχνίδι των γεύσεων ήταν αρρωστημένο – Οργή μετά την αποκάλυψη της αλήθειας!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. Η σύλληψη, οι καταθέσεις και η αποκάλυψη της αλήθειας.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου σε πόλη της επαρχίας θα καθίσει στις αρχές Φεβρουαρίου 2019 ως κατηγορούμενος κατάχρησης σε ασέλγεια (κρίθηκε πρωτοδίκως ένοχος), με θύμα μια ανήλικη και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 3 μηνών, με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα.

Ο κατηγορούμενος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα τον Ιούνιο του 2011. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με κατάθεση που έδωσαν ενώπιον των αστυνομικών η ανήλικη και ο πατέρας της, φέρεται να της έδεσε τα χέρια στην πλάτη με καλώδιο, να της έκλεισε τα μάτια με μια φανέλα και να ασέλγησε σε βάρος της. Ο πατέρας της 10χρονης, τότε, βρισκόταν μαζί της σε καφετέρια. Εκεί ένας ηλικιωμένος ζήτησε από την ανήλικη να πεταχτεί στο σπίτι του γιου του, με τον οποίο είχε φιλικές σχέσεις ο πατέρας της, και να του φέρει κάτι από το σπίτι.

Η κοπέλα πήγε στο σπίτι του φίλου του πατέρα της, ο οποίος. σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να της ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι για να της δώσει “κάτι”. Όταν η ανήλικη επέστρεψε στο σπίτι του κατηγορούμενου, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να της ζήτησε να υποβληθεί σε ένα τεστ και συγκεκριμένα της έδεσε τα χέρια και της έκλεισε τα μάτια με μια φανέλα και στη συνέχεια της έδωσε να δοκιμάσει γεύσεις στα χείλη της.

Αρχικά, όπως είπε, δοκίμασε κάτι πικρό και στη συνέχεια κάτι γλυκό με γεύση κερασιού. Όταν άνοιξε τα μάτια της είδε σε τραπέζι ένα ανοικτό βαζάκι με γλυκό του κουταλιού. Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι όλα αυτά συνέβησαν, ενώ ο κατηγορούμενος φορούσε μόνο το εσώρουχό του.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε κατηγορία ότι ασέλγησε στην ανήλικη, και μάλιστα θεωρεί ότι η ιστορία σε βάρος του στήθηκε από την ανήλικη καθ’ υποβολή του πατέρα της, προσθέτοντας ότι στις καταθέσεις της έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη dimokratiki.gr.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version