Τοπικά Νέα

Το μετάνοιωσε ο Γκλέτσος! Κατεβαίνει κανονικά στις εκλογές!

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 24 ώρες και ο Απόστολος Γκλέτσος πήρε πίσω την απόφασή του να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της περιφέρειας.

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, με μια λακωνική ανάρτηση στο facebook ενημέρωσε πως συνεχίζει κανονικά την κούρσα για την περιφέρεια!

«Και αφού κάποιοι του συνδυασμού έβαλαν μυαλό (γιατί δεν θα βγάλουμε και δεύτερο καρκίνο), συνεχίζουμε απτόητοι για την κατάκτηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Απόστολος Γκλέτσος, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Επικεφαλής Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης», αναφέρει η ανάρτηση.

Πηγή: Lamiareport

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα