Site icon NewsIT

Τρίκαλα: Έμαθε τα χρήματα που θα πληρώσει για τον ΕΝΦΙΑ και του ήρθε ταμπλάς – Έξω φρενών οι αγρότες σε χωριά του νομού!

04.08.2014 | 09:48
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην πόλη για τον ΕΝΦΙΑ, καθώς αγροικίες στα χωριά των Τρικάλων εμφανίζονται να έχουν μεγαλύτερη αντικειμενική αξία από σπίτια - φιλέτα σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα αγρότη από τους Γόμφους Τρικάλων που καλείται να πληρώσει 3.900€ για αγροικία 50 τ.μ. που βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 1 στρέμματος.

Στον Άγιο Προκόπιο Τρικάλων (χωριό μερικών δεκάδων κατοίκων) παλιό σπίτι 40 τ.μ. εμφανίζεται με… αντικειμενική αξία 38.000 € (έναντι 8.000 € πέρυσι!). Κι όλα αυτά όταν το παράδειγμα που φέρνει το ίδιο το TAXIS αναφέρει πως για ένα διαμέρισμα 200 τ.μ. στην Εκάλη ο ΕΝΦΙΑ είναι μόλις… 1.400€.

Οι Τρικαλινοί, όπως καταγράφει το trikalavoice.gr, είναι ανάστατοι και μάλιστα ήδη έκανε παρέμβαση μέσα στο Σαββατοκύριακο στο αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών ο βουλευτής της Ν.Δ., Ηλίας Βλαχογιάννης.

Πηγή: trikalavoice.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Εφιάλτης στην πισίνα – Επανέφεραν στη ζωή 17χρονο παιδί που κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα!

Εύβοια: Ο καπνός που άρχισε να βγαίνει από το καπό του αυτοκινήτου λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή – Φωτό και βίντεο!

Αχαϊα: Χαμός με χαστούκια και φωνές σε παραλία – Το χέρι του πήγε σε σημείο που δεν έπρεπε!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version