Site icon NewsIT

Τρίκαλα: Βγήκαν χωρίς γρατζουνιά από αυτό το αυτοκίνητο – Δείτε φωτό και βίντεο!

17.09.2014 | 11:37
ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr

ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr

Οι αυτόπτες μάρτυρες και οι διερχόμενοι οδηγοί ''πάγωσαν'' με τις εικόνες που θα δείτε - Η εξέλιξη ευτυχώς ήταν ευχάριστη τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνοδηγό του αυτοκινήτου...

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Ε.Ο. Τρικάλων – Πύλης, στην ευθεία αμέσως μετά τη γέφυρα Καραβόπορου, με δύο άτομα να τραυματίζονται και να μεταφέρονται σε νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο, λίγο μετά τις 06.00 το πρωί, διέγραψε μια τρελή πορεία περίπου 200 μέτρων, καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του και κάνοντας στροφές «προσγειώθηκε» πάνω στην άσφαλτο σε μεγάλη απόσταση.

Το θαύμα είναι ότι και οι δυο επιβαίνοντας ο 27χρονος Γ.Σ. και ο 24χρονος Αχ. Π., βγήκαν… σώοι από από αυτό και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Θαύμα είναι επίσης το γεγονός ότι δεν συγκρούστηκαν με άλλο όχημα σε έναν πολυσύχναστο δρόμο που ειδικά αυτή την ώρα το πρωί έχει μεγάλη κίνηση μιας και κατεβαίνει κόσμος από τα χωριά του Κόζιακα.

Πηγή: trikalavoice.gr, trikalaola.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ήπειρος: Το πιο σοκαριστικό δυστύχημα του μήνα – Πυροσβέστες έψαχναν το διαμελισμένο πόδι νεαρού ποδηλάτη που σκοτώθηκε (Φωτό)!

Μεσολόγγι: Η άγνωστη αλήθεια για τα τρία αδέρφια που απειλούσαν να αυτοκτονήσουν – Το θρίλερ στο σπίτι που βλέπετε!

Δονούσα: Ο χαιρετισμός και… ο σταυρός του Blue Star Paros που έγινε θέμα συζήτησης – Δείτε το βίντεο που κάνει θραύση στο youtube!

Νάξος: Το… ιδιαίτερο αντίο του Speed Runner και το ευχαριστώ του καπετάνιου στους κατοίκους του νησιού – Δείτε το βίντεο!

Ηλεία: Δείτε το απίστευτο πέρασμα σε αγώνα ράλι – Η πρωτοφανής πατέντα οδηγού και συνοδηγού (Βίντεο)!

Θεσσαλονίκη: Η μεγάλη έκπληξη που κρύβουν οι τουαλέτες του ΟΣΕ – Δείτε τη φωτογραφία που κάνει το γύρο των social media!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version