Παρασκευή, 23 Αυγ.
33oC Αθήνα

Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Σκοτώθηκε 33χρονος οδηγός μηχανής στον Αλικιανό

Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Σκοτώθηκε 33χρονος οδηγός μηχανής στον Αλικιανό

Το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά σημειώθηκε τα ξημερώματα. Ο θάνατος του 33χρονου οδηγού ήταν ακαριαίος. Στα μαύρα οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του.

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά, με έναν 33χρονο οδηγό μηχανής να σκοτώνεται ακαριαία, στην περιοχή Αλικιανός. Ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και αυτό «καρφώθηκε» με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα της ΔΕΗ. Όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, διαπίστωσαν πως ο νεαρός, είχε ήδη χάσει τη μάχη για τη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση και σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί αναζητούν εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, για να συμπληρώσουν το παζλ της τραγωδίας.

Το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά, σημειώθηκε πριν καν κλείσει μια εβδομάδα από τον τραγικό χαμό των τριών νέων στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Γαλατά. Αυτή τη φορά η πόλη θρηνεί έναν 33χρονο άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα στον Αλικιανό.

Συγκεκριμένα, o 33χρονος κατευθυνόταν από τον Αλικιανό στον Βατόλακκο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και έπεσε σε τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ.

Στο σημείο έφτασε αμέσως Πυροσβεστική και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο νέο.

Η τραγική είδηση κυκλοφόρησε ταχύτατα στα Χανιά και με το πρώτο φως της ημέρας, άπλωσε ένα πέπλο θλίψης στην πόλη, που βλέπει λίστα των θυμάτων της ασφάλτου να μεγαλώνει διαρκώς μέσα στο 2024.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις