Site icon NewsIT

Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: 20χρονος ποδοσφαιριστής και η κοπέλα του τα θύματα – «Την Κυριακή θα γινόντουσαν τα 40 του πατέρα του Γιάννη»

31.08.2024 | 10:54
Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: 20χρονος ποδοσφαιριστής και η κοπέλα του τα θύματα – «Την Κυριακή θα γινόντουσαν τα 40 του πατέρα του Γιάννη»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στην Ερέτρια της Εύβοιας από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν σε τροχαίο δυστύχημα δύο νέοι, ο 20χρονος Γιάννης και η συνομήλικη κοπέλα του, Ελένη, μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου τους με φορτηγό στη Λάμψακο της Χαλκίδας το απόγευμα της Παρασκευής (30.8.24).

Μιλώντας στο newsit.gr, συγγενής του Γιάννη, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια, τόνισε πως την Κυριακή (1.9.24) θα γινόταν το μνημόσυνο του πατέρα του 20χρονου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 3 Αυγούστου.

«Τώρα δεν αλλάζει τίποτα. Πριν από περίπου 30 μέρες “έφυγε” ο πατέρας του. Την Κυριακή θα γινόντουσαν τα 40. Είχε μία σπάνια αρρώστια, όχι ακριβώς σκλήρυνση κατά πλάκας που έχει γραφτεί. Σχεδόν από 30 χρόνων είχε αυτή την ασθένεια. Το ήξεραν πολλά χρόνια, τα τελευταία δεν ήταν καθόλου καλά. Ο Ανδρέας έζησε την ζωή του, το παληκάρι και το κορίτσι 20 χρόνων τι έκαναν;», τόνισε.

Και υπογράμμισε: «Είναι σε άθλια τραγική κατάσταση όλη η οικογένεια».

Στις 26 Ιουλίου ο ΑΟ Απόλλων Ερέτριας είχε ανακοινώσει μέσω Facebook, την ένταξη του 20χρονου Γιάννη στην ομάδα, ευχόμενος καλή σεζόν σε ένα εξαιρετικό παιδί και αθλητή.

Χθες Παρασκευή, ο σύλλογος της Εύβοιας έκανε γνωστή την τραγική είδηση για τον θάνατο του 20χρονου και της κοπέλας του.

«Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας… Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων….Είμαστε συντεντριμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει…Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη)…Η οικογένεια του Απόλλωνα Ερέτριας νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version