Site icon NewsIT

Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Είχε χάσει τον πατέρα του πριν λίγες ημέρες ο ένας από τους δύο νεκρούς

30.08.2024 | 21:50
Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Είχε χάσει τον πατέρα του πριν λίγες ημέρες ο ένας από τους δύο νεκρούς

Ανείπωτος θρήνος στην Εύβοια για τον χαμό του 20χρονου οδηγού και της 20χρονης συνοδηγού του σε τροχαίο. Το νεαρό ζευγάρι από την Ερέτρια σκοτώθηκε ακαριαία μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου που επέβαινε με φορτηγό, στη Λάμψακο Χαλκίδας, το απόγευμα της Παρασκευής (30.08.2024).

Το αυτοκίνητο των δύο νέων ανθρώπων από την Ερέτρια, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, λόγω της σφοδρότατης σύγκρουσης με το φορτηγό, στο τροχαίο που βύθισε στο πένθος την περιοχή αυτή της Εύβοιας.

Στο θανατηφόρο τροχαίο δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν ελαφριά.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς και εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας.

Αφού προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Πριν λίγες ημέρες η μοίρα είχε δείξει ήδη το σκληρό πρόσωπό της στην οικογένεια του 20χρονου.

Ο άτυχος Γιάννης Κικίδης, στις 3 Αυγούστου είχε χάσει τον πατέρα του, Ανδρέα Κικίδη, ενώ το Σάββατο (31.08.2024) θα τελείτο το 40ήμερο μνημόσυνο.

Στις 26 Ιουλίου ο Α Ο Απόλλων Ερέτριας είχε ανακοινώσει μέσω Facebook, την ένταξη του 20χρονου Γιάννη Κικίδη στην ομάδα, ευχόμενος καλή σεζόν σε ένα εξαιρετικό παιδί και αθλητή.

«Ο χρήστης Α Ο Απόλλων Ερέτριας βρίσκεται στην τοποθεσία Γήπεδο Ερέτριας.
26 Ιουλίου · Ερέτρια, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ·
Ακόμα ένα δικό μας παιδί επιστρέφει στην ομάδα μας! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΚΙΔΗΣ με θητεία σε ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ Κ14 & Κ16, ΙΩΝΙΚΟ Κ17 και ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (ΑΝΤΡΙΚΟ) είναι και πάλι μαζί μας και είμαστε χαρούμενοι γι’αυτό! Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και είναι 19 ετών. Γιάννη καλή σεζόν!!!».

Τα αίτια της διπλής τραγωδίας στην άσφαλτο διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version