Σάββατο, 6 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Τροχαίο Εγνατία Οδός: Η καραμπόλα στα διόδια Πολυμύλου – Οι εικόνες που πάγωσαν τους αυτόπτες μάρτυρες [pics]

Τροχαίο Εγνατία Οδός: Η καραμπόλα στα διόδια Πολυμύλου – Οι εικόνες που πάγωσαν τους αυτόπτες μάρτυρες [pics]

Η καραμπόλα των τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε στα διόδια Πολυμύλου. Οι πρώτες αντιδράσεις των οδηγών. Οι εικόνες από την Εγνατία Οδό τραβήχτηκαν λίγα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο…

Η καραμπόλα των τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο πριν τις 09.30 στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στα διόδια Πολυμύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο φαίνεται να προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ένα όχημα φαίνεται να άλλαξε κατεύθυνση, ενώ το δεύτερο κατέληξε στο διαχωριστικό στηθαίο. Το τρίτο όχημα που ενεπλάκη στην καραμπόλα, έχει τις λιγότερες ζημιές από καθαρή τύχη.

Για καλή τύχη όλων, δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί των επιβατών των οχημάτων που συμμετείχαν στην καραμπόλα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι οδηγοί κάνουν λόγο για αυξημένη ομίχλη στην περιοχή και για ολισθηρότητα στο οδόστρωμα. Για αρκετή ώρα υπήρξαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία Κοζάνης στο σημείο, ενώ στην κυκλοφορία είχε δοθεί μόνο η μία λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Εγνατία Οδός: Οι εικόνες μετά την καραμπόλα

Τροχαίο με νεκρό στην εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου

Χθες (15.6.2018) το μεσημέρι, στο 50ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Τρίπολης-Πύργου Αρκαδίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 52χρονος συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 45χρονος και στο οποίο επέβαινε 63χρονη.

Τραγικός απολογισμός ο θάνατος του 45χρονου και ο τραυματισμός της 63χρονης και του 52χρονου.

Πηγή: kozanilife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις