Site icon NewsIT

Τροχαίο στην Καβάλα: Εικόνες από το αυτοκίνητο που καρφώθηκε δίπλα από στάση λεωφορείου

16.07.2024 | 11:07

Το τροχαίο στην Καβάλα, είχε ως απολογισμό έναν ελαφρά τραυματία. Ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει δίπλα από στάση.

Οι εικόνες από την περιοχή που σημειώθηκε το τροχαίο στην Καβάλα, δείχνουν το μέγεθος της τύχης που είχε η μία και μοναδική γυναίκα, που περίμενε στη στάση του λεωφορείου. Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στο σημείο, λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που εκείνη, είχε προλάβει να μπει στο λεωφορείο.

Αμέσως μετά το αυτοκίνητο που κατέβαινε την οδό Ιοκάστης στην Καβάλα, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε ντουβάρι, παρασύροντας ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ που υπήρχε στο σημείο.

Ο οδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Εκείνη την ώρα στη διπλανή στάση του αστικού, μόλις είχε σταματήσει λεωφορείο για την επιβίβαση γυναίκας που το περίμενε.

Η επιβάτης ήταν τυχερή καθώς για λίγα δευτερόλεπτα πρόλαβε και μπήκε στο λεωφορείο. Αμέσως μετά το αυτοκίνητο κατέληξε στο σημείο που φαίνεται στις παρακάτω εικόνες του proininews.gr, από το σημείο.

Η κατάσταση του οδηγού δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς. Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να αποσαφηνιστούν τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο στην Καβάλα. Ένα ατύχημα που αφήνει πίσω υλικές ζημιές και έναν ελαφρά τραυματία, που αναμένεται πολύ σύντομα να πάρει εξιτήριο, για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version