Δευτέρα, 22 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Τσίπρας: Νεκροθάφτες της Ελλάδας Σαμαράς – Βενιζέλος – Εξυπηρετούν τα καρτέλ γάλακτος

Τσίπρας: Νεκροθάφτες της Ελλάδας Σαμαράς – Βενιζέλος – Εξυπηρετούν τα καρτέλ γάλακτος

Συνάντηση, έξω από την ΕΡΑ Ιωαννίνων, με εκπαιδευτικούς της τεχνικής εκπαίδευσης, που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, είχε το πρωί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την πως εξυπηρετεί τα καρτέλ του γάλακτος και κάλεσε τους βουλευτές να μην ψηφίσουν τη διάταξη.

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε πως το κόμμα του θεωρεί βάρβαρο το μέτρο της διαθεσιμότητας και δήλωσε πως βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων που πλήττονται από την μνημονιακή πολιτική της Κυβέρνησης.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε με τους εργαζόμενους στον ιστορικό σταθμό της Ηπείρου, ενώ όπως αναφέρει το epirusgate αργότερα φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του και παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Σωτήρη Αργύρη, μαζί με την υποψήφια περιφερειάρχη Ηπείρου και βουλευτή του κόμματος Όλγα Γεροβασίλη.

“Σαμαράς και Βενιζέλος υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα”

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στο φλέγον θέμα των ημερών, στο ζήτημα του γάλακτος και επιτέθηκε σε Σαμαρά και Βενιζέλο λέγοντας:

“Η υπόθεση του γάλακτος είναι χαρακτηριστική. Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Είναι ταγοί πολυεθνικών συμφερόντων, συμφερόντων των καρτέλ του γάλακτος στην Ευρώπη. Και, ταυτόχρονα, είναι και νεκροθάφτες της Ελλάδας της παραγωγής και της δημιουργίας. Της Ελλάδας που μπορεί να αγωνιστεί και μέσα από τη δική της παραγωγή για να κρατηθεί στα πόδια της με τις δικές της δυνάμεις.

Δεν υπάρχει πια καμιά αμφιβολία ότι αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να διαλύσουν τον παραγωγικό ιστό και να ευνοήσουν ορισμένους μεταπράτες και εισαγωγείς, να ευνοήσουν πολυεθνικά συμφέροντα και στο χώρο του γάλακτος”.

Απαντώντας σε ερώτηση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως: “αυτή η τριπλή εκλογική αναμέτρηση θα είναι η αρχή του τέλους των κυβερνήσεων του μνημονίου και η αρχής μιας μεγάλης ανατροπής για την Ελλάδα και την Ευρώπη”.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Η ακροδεξιά και ρατσιστική ρητορική του κ. Μπαλτάκου…

Νέα δημοσκόπηση! Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ και μάχη για την τρίτη θέση

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για την επανακατάθεση της διατάξης για απελάσεις μεταναστών

ΣΥΡΙΖΑ: Σαμαράς και Βενιζέλος κρύβουν τη συμφωνία με την τρόικα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε