Κυριακή, 6 Οκτ.
26oC Αθήνα

Τζόκερ: Έκανε το 6 στα 6 αλλά δεν έγινε εκατομμυριούχος – Η τυχαία επιλογή στη Ρόδο με μόλις 20 ευρώ

Τζόκερ: Έκανε το 6 στα 6 αλλά δεν έγινε εκατομμυριούχος – Η τυχαία επιλογή στη Ρόδο με μόλις 20 ευρώ

Το τζόκερ ανέδειξε ακόμα έναν υπερτυχερό που κατάφερε να συντρίψει το νόμο των πιθανοτήτων. Η Ρόδος προσπαθεί να μάθει την ταυτότητα του νικητή με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν…

Πλουσιότερος κατά 600.000 ευρώ έγινε ένα κάτοικος του νησιού, ο οποίος το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης, είχε καταθέσει στο πρακτορείο του κου Μερκούρη Θεοδοσίου, στην πόλη της Ρόδου, ένα δελτίο τζόκερ αξίας 20 ευρώ.

«Είναι η πρώτη φορά που το πρακτορείο μας έχει δώσει τόσο μεγάλο ποσό», δήλωσε στην εφημερίδα Ροδιακή ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου. «Λειτουργούμε τα 20 τελευταία χρόνια, εδώ απέναντι από τη Δημόσια Οικονομική Εφορία της Ρόδου. Ο υπερτυχερός, κατέθεσε ένα απλό δελτίο σε εμάς, που έπαιξε δύο φορές, 5 αριθμούς και όλους τους τζόκερ, δηλαδή 10 και 10 ευρώ.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι πάντως και ευχόμαστε το σημαντικό αυτό χρηματικό ποσό να πάει σε μια οικογένεια που έχει ανάγκη. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μας και είναι πολύ πιθανό να μην το γνωρίζει ακόμα ούτε ο ίδιος» είπε ο ιδιοκτήτης.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Πέμπτη 19-01-2023 (αριθμός κλήρωσης 2547), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 2, 16, 20, 28, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις