Παρασκευή, 2 Αυγ.
25oC Αθήνα

Τζόκερ: Λύνεται το μυστήριο για το νικητή των 15.500.000€ – Ποιος είναι ο υπερτυχερός!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΤΖΟΚΕΡ: Ο δικηγόρος του μεγάλου νικητή φέρεται να εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ και να έλυσε το μυστήριο για το μεγάλο νικητή του τζακ ποτ της περασμένης Κυριακής…

Μέσω του δικηγόρου του, φέρεται να εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ ο υπερτυχερός που κέρδισε περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του τζόκερ την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος δήλωσε στους υπεύθυνους του οργανισμού οτι ο πελάτης του, που κατοικεί στην Αθήνα, περνούσε τυχαία από τα Βραχνέικα όπου και σταμάτησε για να επιλέξει τελικά το τυχερό δελτίο. Η κ. Κόρδα, ιδιοκτήτρια του πρακτορείου που κατατέθηκε το χρυσό δελτίο, τόνισε στο ίδιο μήκος κύματος, ότι ο τυχερός είναι άνδρας και περαστικός από την περιοχή. Συγκεκριμένα δηλώνει  πως σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει, στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ στην Αθήνα εμφανίστηκε ένας άντρας γύρω στα 35, ως κάτοχος του δελτίου, που κερδίζει 15,5 εκ. ευρώ. ”Ο νικητής δεν κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας” σημείωσε.

Το θέμα της ανάδειξης ενός υπερτυχερού στο Τζόκερ έφεραν τα Βραχνέικα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και των συζητήσεων, με την τοπική κοινωνία πάντως να πιστεύει πως οι δηλώσεις της ιδιοκτήτριας κρύβουν σκοπιμότητες. Πολλοί πιστεύουν πως ο τυχερός είναι κάτοικος των Βραχνέικων, πως έχει ήδη επικοινωνήσει με την κυρια Κορδα και απλά εκείνη προσπαθεί με τις δηλώσεις της, να τον προστατέψει.

ΦΩΤΟ από thebest.gr

ΦΩΤΟ από thebest.gr

Επίσης, η Όλγα Κορδά θεωρεί πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά τζόκερ, βασιζόμενη στο γεγονός, ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών. Δηλαδή μπήκε στο πρακτορείο, έδωσε 2,5€ και πήρε ένα δελτίο, τους αριθμούς του οποίου συμπλήρωσε ο υπολογιστής. Απαντώντας στη ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχθηκε το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 2,5 ευρώ, είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτή την δυνατότητα.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, μίλησε για τους γνωστούς που έχει στα Βραχνέικα, ενώ προέτρεψε τον ή την τυχερή να βάλει ένα φανάρι στη Παλιά Εθνική στο ύψος των Βραχνεϊκων, καθώς όπως είπε, αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες μέσα στο χωριό, από διερχόμενους οδηγούς, με αποτέλεσμα να έχουν σημειωθεί ατυχήματα. Τα Βραχνέικα αποτελούν δημοτική ενότητα της Πάτρας που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων και με πληθυσμό 4.600 κατοίκων.

Για την ιστορία, οι τυχεροί αριθμοί που βγήκαν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ήταν οι: 10, 27, 28, 31, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 3. Εκτός από το χρυσό δελτίο της Πάτρας, βρέθηκαν 5 ακόμη στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) που έκαναν πλούσιους τους κατόχους τους. Αυτό, γιατί το καθένα από αυτά κερδίζει όπως βλέπετε στον παρακάτω πίνακα, το ποσό των 196.197,19€…

Πηγή: Τηλεόραση ΣΚΑΪ – thebest.gr, nocomments.gr

 

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε