Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Τζόκερ: Ο αριθμός 13 χάλασε ένα τρελό χριστουγεννιάτικο όνειρο 1.500.000 € – Δείτε τι έγινε στην κλήρωση

Τζόκερ: Ο αριθμός 13 χάλασε ένα τρελό χριστουγεννιάτικο όνειρο 1.500.000 € – Δείτε τι έγινε στην κλήρωση

Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του τζόκερ με ένα τυχερό δελτίο στα Χανιά, να κερδίζει όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στη δεύτερη κατηγορία…

Τζόκερ και ένας παίκτης έφτασε μια ανάσα από τα γίνει εκατομμυριούχος. Κατέθεσε το επίμαχο δελτίο στα Χανιά και λίγες ώρες αργότερα, στην κλήρωση της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου (αριθμός κλήρωσης 2535) διαπίστωσε πως είχε πιάσει πεντάρι. Με αυτό κερδίζει 54.278 ευρώ, καθώς ήταν το μαναδικό που βρέθηκε κατά τη διαλογή. Έπεσε έξω στον μαγικό αριθμό του τζόκερ που ήταν το 13. Αν είχε συμπληρώσει και αυτόν, θα πήγαινε στη μεγάλη «δεξαμενή» και στα κέρδη της πρώτης κατηγορίας που ήταν λίγο πάνω από 1.500.000 ευρώ. Μετά το νέο τζακ ποτ, τους νικητές περιμένουν στην επόμενη κλήρωση, τουλάχιστον 2.000.000 ευρώ.

Το τυχερό δελτίο που έπιασε πεντάρι, κατατέθηκε σε πρακτορείο στα Χανιά. Το κόστος του, ήταν 25,50 με 51 στήλες. Ήταν πιθανότατα μια στιγμή μεγάλης έμπνευσης, καθώς ο υπερτυχερός που έστω και έτσι συνέτριψε το νόμο των πιθανοτήτων, συμπλήρωσε μόνος τους τυχερούς αριθμούς. Το 5 στα 6 του έδωσε βαθιά οικονομική ανάσα, αλλά μετά την κλήρωση είναι βέβαιο ότι θα σκέφτεται πόσο κοντά έφτασε στα κέρδη της πρώτης κατηγορίας.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο στην οδό Αναγνώστου Γογονή. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν 25, 32, 34, 37, 41 και Τζοκερ το 13. Τουλάχιστον 2.000.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση, του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου, μετά το τζακ ποτ που σημειώθηκε κατά τη αποψινή διαλογή της 2535ης κλήρωσης του Τζόκερ.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις