Site icon NewsIT

Τζόκερ: Οι κολλητοί αριθμοί αλλάζουν τη ζωή του – Η τυχαία επιλογή και το «μαύρο» 20 που δεν θα ξεχάσει ποτέ

28.02.2022 | 09:00
Τζόκερ

Τζόκερ και η ζωή του άλλαξε για πάντα. Η έμπνευση που είχε αποδείχθηκε ονειρική με την Ροδόπη να ψάχνει τον μεγάλο τυχερό…

Τζόκερ με νέο τζακ ποτ και ένα μεγάλο νικητή στη δεύτερη κατηγορία, που κέρδισε τα 120.000 ευρώ, που υπήρχαν για εκείνους που θα έπιαναν πεντάρι. Ο λόγος για τον παίκτη που πόνταρε σε πρακτορείο στην Ροδόπη και πιο συγκεκριμένα σε αυτό του Στέφανου Τζανίδη και κέρδισε τα χρήματα. Επρόκειτο για ένα δελτίο τυχαίας επιλογής που κόστιζε μόλις 3 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι οι τυχεροί αριθμοί συμπληρώθηκαν αυτόματα από την μηχανή του ΟΠΑΠ που υπήρχε στο πρακτορείο.

Λίγες ώρες μετά έμαθε τα ευχάριστα. Το δελτίο του τζόκερ που κρατούσε, ήταν το μοναδικό που κέρδιζε στη δεύτερη κατηγορία στη χθεσινή κλήρωση (2407). Θα είχε πάει στα κέρδη της πρώτης κατηγορίας, αν είχε συμπληρώσει τον αριθμό 20 στο κάτω πεδίο, καθώς αυτός ήταν ο μαγικός του τζόκερ. Έστω και έτσι όμως τα χρήματα είναι πολλά και κυρίως τόσα για να του δώσουν βαθιά οικονομική ανάσα.

Στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης (01-03-2022) θα πέσουν στο τραπέζι τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Πιο αναλυτικά χθες η κληρωτίδα έβγαλε: 3, 4, 20, 21, 42 και αριθμό τζόκερ το 20.

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version