Site icon NewsIT

Βγήκε από το Νοσοκομείο ο Χρήστος Πανόπουλος – ΦΩΤΟ το αυτοκίνητό του μετά το θανατηφόρο τροχαίο

07.02.2014 | 15:51
ΦΩΤΟ από το ThrakiToday

ΦΩΤΟ από το ThrakiToday

Εξιτήριο από τη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης έλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ο οποίος ενεπλάκη το απόγευμα της προηγούμενης σε θανατηφόρο τροχαίο επί της Εγνατίας Οδού.

Ο Χρήστος Πανόπουλος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δυο πεζούς οι οποίοι κινούνταν επί του οδοστρώματος πάνω στην Εγνατία κοντά στον σταθμό διοδίων του Ιάσμου. Από τη σύγκρουση οι δυο κάτοικοι Ξάνθης και Κομοτηνής διαμελίστηκαν ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης με μικρές εκδορές, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμη η παραμονή του στη Χειρουργική Κλινική για προληπτικούς λόγους.

Σοβαρές φθορές υπέστη και το αυτοκίνητο του Χρήστου Πανόπουλου, ενώ οι σοροί των δύο ανδρών μεταφέρθηκαν στο Νεκροτομείο.

Ο Χρήστος Πανόπουλος δεν συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το συμβάν. Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές η περιοχή που σημειώθηκε το δυστύχημα παρουσιάζει ελλιπή φωτισμό.

Οι σωροί των δύο ανδρών, τσιγγάνοι που κατοικούσαν σε οικισμό της Ξάνθης, αποδόθηκαν στους συγγενείς τους μετά τη νεκροψία – νεκροτομή.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό πεσμένο σε παγκάκι της πλατείας!

Κεφαλονιά: Νέος ισχυρός μετασεισμός 4,2 Ρίχτερ στο Ληξούρι – Σείστηκε η γη σε Ζάκυνθο και Ιθάκη!

Βοιωτία: Αστυνομικός βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος – Ήταν γιος επιχειρηματία!

Κεφαλονιά: Η περιπέτεια του ανθυπαστυνόμου που σώθηκε από θαύμα την ώρα του σεισμού – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version