Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Βίντεο – ντοκουμέντο από το περιστατικό κακοποίησης γάτας στη Θεσσαλονίκη: «Δεν της βούτηξα το κεφάλι στη μπύρα» λέει ο 33χρονος

Βίντεο – ντοκουμέντο από το περιστατικό κακοποίησης γάτας στη Θεσσαλονίκη: «Δεν της βούτηξα το κεφάλι στη μπύρα» λέει ο 33χρονος

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας 33χρονος φέρεται να βούτηξε το κεφάλι μιας γάτας σε ποτήρι με μπύρα και συνελήφθη.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης 18/06 σε καφετέρια στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης. Ο 33χρονος μιλώντας στο newsit.gr δίνει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση με τη γάτα:

«Έγινε μια μεγάλη παρανόηση. Εγώ εκείνο το βράδυ καθόμουν και έπινα τη μπύρα μου στην καφετέρια. Πριν από εκεί είχα βρει και είχα ήδη ταΐσει το γατάκι με τυρί και ζαμπόν. Η κυρία που δούλευε στο μαγαζί του έδωσε γάλα.

Εγώ έχοντας πάρει το γατάκι μαζί μου, βούτηξα το δάχτυλο μου στην μπύρα και αυτό έγλειψε λίγο από το δάχτυλο μου. Δεν της έβαλα το κεφάλι μέσα στο ποτήρι, δεν είναι αλήθεια αυτό. Εγώ το έκανα γιατί αγαπάω τα ζώα και θέλω να τα φροντίζω. Έχω και δικό μου σκύλο και δεν έχω κάνει ποτέ κάτι κακό σε αυτόν.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσα να κάνω ποτέ κακό σε ζώο. Για να αποφύγω αυτές τις παρεξηγήσεις κάλεσα μόνος μου το 100 και αμέσως πήγα να παρουσιαστώ και στο αστυνομικό τμήμα».

Στο video – ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newsit.gr βλέπουμε τη στιγμή που ο 33χρονος είχε ήδη δώσει μπύρα στο γατάκι και έχει γίνει αντιληπτός από τους άλλους θαμώνες και τους εργαζόμενους του καταστήματος που προσπαθούν να τον πείσουν να αφήσει τη γάτα από την αγκαλιά του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 20/06 ο 33χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε ένα έτος φυλάκισης με τριετή αναστολή. Επίσης, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις