Τρίτη, 17 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Αφαιρέθηκε το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του  

Βόλος: Αφαιρέθηκε το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του  

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 69χρονος από τον Βόλο, που δέχθηκε το πρωί της Τρίτης (17.09.2024) επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του. Μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το καμάκι στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο άνδρας από τον Βόλο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διασωληνωμένος και σε καταστολή. Το καμάκι του ψαροντούφεκου διαπέρασε από την μία πλευρά στην άλλη και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου.

Μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο το καμάκι αφαιρέθηκε από το κεφάλι του 69χρονου, ο οποίος νοσηλευεται στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ο 69χρονος είχε δεχθεί επίθεση με καμάκι και στο στήθος από τον γιο του. Πριν την επέμβαση υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση των ζωτικών του οργάνων και να εκτιμηθεί από τους γιατρούς το πώς θα προχωρήσουν. Αρχικά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου, αλλά η κατάστασή εκτιμήθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις