Site icon NewsIT

Βόλος: Άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου και πάγωσε – Οι εξηγήσεις για το τσαντάκι δεν έπεισαν κανέναν!

02.03.2016 | 10:04
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο και πίστευε πως είχε καταφέρει να πείσει τους δικαστές - Η ανακοίνωση της απόφασης όμως ήταν για τον ίδιο μια στιγμή εφιαλτική...

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά τη δίκη του από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 40χρονος που το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μπήκε στο σπίτι 80χρονης και ζητώντας ελεημοσύνη κατάφερε και της άρπαξε το τσαντάκι της, που περιείχε 1.400 ευρώ. Ο 40χρονος οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κλοπή από υπότροπο. Ο κατηγορούμενος δικάστηκε χωρίς υπεράσπιση, καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να ζητήσει βοήθεια από δικηγόρο.

Απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν διέπραξε ο ίδιος την κλοπή υποστηρίζοντας ότι έχει σημαντικά προβλήματα με την υγεία του εξαιτίας των οποίων λαμβάνει επίδομα αναπηρίας. Ωστόσο, το Δικαστήριο δεν πείστηκε, καθώς ο κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε ως δράστης από την ηλικιωμένη.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 40 μηνών μετατρέψιμη προς 20 ευρώ ημερησίως χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη καθώς εις βάρος του υπήρχαν και άλλες καταδικαστικές αποφάσεις.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος – taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version