Τετάρτη, 26 Ιουν.
30oC Αθήνα

Βόλος: Απειλούσε με αυτοσχέδιο δρεπάνι γείτονες και αστυνομικούς – Καταδικάστηκε ερήμην του 

Βόλος: Απειλούσε με αυτοσχέδιο δρεπάνι γείτονες και αστυνομικούς – Καταδικάστηκε ερήμην του 
Φωτογραφία: Eurokinissi

Φόβος και τρόμος έγινε για μια γειτονιά σε περιοχή της Ν. Ιωνίας στον Βόλο, αλλά και για τους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν ένας 54χρονος, ο οποίος απειλούσε τους πάντες με αυτοσχέδιο δρεπάνι.

Ο άνδρας με το δρεπάνι στον Βόλο, συνελήφθη από τις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας (ΟΠΚΕ) και χθες Δευτέρα (17.06.2024) καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση 4 ετών χωρίς αναστολή και δικαίωμα έφεσης και αν εντοπιστεί και συλληφθεί, θα οδηγηθεί στη φυλακή, γράφει το magnesianews.gr.

Ο κατηγορούμενος, που δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, έχει πλούσιο μητρώο για βία, οπλοχρησία και ναρκωτικά και τις παραμονές Χριστουγέννων 2023 (22 Δεκεμβρίου) στις 2 τα ξημερώματα, βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι του, στις εργατικές πολυκατοικίας στη Ν. Ιωνία και κρατώντας ένα αυτοσχέδιο όπλο που έμοιαζε με δρεπάνι φώναζε και απειλούσε τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πήγαν στην πόρτα του διαμερίσματός του χτύπησαν και όταν τους άνοιξε, δεν μπορούσαν να τον κάνουν καλά, γιατί ήταν σε έξαλλη κατάσταση φώναζε και ήταν «οπλισμένος».

Τότε στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας που μπούκαραν στο διαμέρισμα και τον συνέλαβαν.

Μάρτυρας που κατέθεσε στη δίκη είπε ότι ο κατηγορούμενος δημιουργεί πολλές φορές φασαρίες και στο διαμέρισμά του γίνονται αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις