Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Βόλος: Επεισόδιο ανάμεσα σε ανήλικα παιδιά με δύο τραυματίες, μία σύλληψη και 11 προσαγωγές

Βόλος: Επεισόδιο ανάμεσα σε ανήλικα παιδιά με δύο τραυματίες, μία σύλληψη και 11 προσαγωγές

Ο Βόλος στο επίκεντρο για το επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από σχολείο. Δύο ανήλικοι τραυματίστηκαν, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε μία σύλληψη και έντεκα προσαγωγές.

Τα αιματηρά επεισόδια ανάμεσα σε ανήλικα παιδιά συνεχίζονται και ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, για τη μάχη που έγινε έξω από σχολείο. Ανήλικος πήγε στο σημείο με ένα μαχαίρι τύπου «karambit», το οποίο μάλιστα βρέθηκε στην κατοχή του, όταν αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή και τον συνέλαβαν. Τα αίτια της συμπλοκής δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Δύο παιδιά τραυματίστηκαν και το ένα χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το επεισόδιο μεταξύ 20 περίπου ατόμων, σημειώθηκε έξω από το 1ο ΓΕΛ Βόλου, το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου του 2024. Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν ταχύτατα σε 11 προσαγωγές, κυρίως ανηλίκων.

Επιπλέον, σε γενόμενο έλεγχο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, σε ανήλικο Έλληνα, διαπιστώθηκε να κατέχει ένα μαχαίρι τύπου «karambit», το οποίο κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ανήλικου Έλληνα, ο οποίος από κοινού με άγνωστους, μέχρι στιγμής δράστες, προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε 2 ανήλικους, εκ των οποίων ο ένας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις