Παρασκευή, 28 Ιουν.
26oC Αθήνα

Βόλος: Καταγγελία σοκ για παρενόχληση 9χρονου αγοριού από 24χρονη – «Θέλω να μου στείλεις φωτογραφία σου»

Βόλος: Καταγγελία σοκ για παρενόχληση 9χρονου αγοριού από 24χρονη – «Θέλω να μου στείλεις φωτογραφία σου»

Μητέρα από το Βόλο κατήγγειλε την παρενόχληση του μόλις 9 χρονών γιου της από 24χρονη νεαρή γυναίκα.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία 24χρονη από το Βόλο παρενοχλούσε ένα αγοράκι 9 ετών, στέλνοντάς του μάλιστα μηνύματα, τα οποία στη συνέχεια του ζητούσε να τα σβήσει, έτσι ώστε να μην γίνει αντιληπτή η αρρωστημένη δράση της.

Τα μηνύματα αυτά τα είδε η μητέρα του 9χρονου αγοριού, η οποία σοκαρισμένη, κατήγγειλε το γεγονός.

Όπως μεταδίδει το TheNewspaper.gr, η 24χρονη γυναίκα εργάζεται σε επιχείρηση που σχετίζεται με ανήλικα παιδιά. Εκεί σύχναζε ο 9χρονος με τον πατέρα του, προκειμένου το ανήλικο παιδί να περνάει την ώρα του.

Η 24χρονη γρήγορα απέκτησε μία πιο στενή σχέση με τον 9χρονο και έγινε πιο διαχυτική μαζί του. Αντιλήφθηκε ότι το παιδί έχει μαζί του το κινητό τηλέφωνο της γιαγιάς του και βρήκε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή μαζί του μέσω του Tik Tok.

Τότε ξεκίνησε να του στέλνει μηνύματα, τα οποία λίγες ημέρες αργότερα έπεσαν στην αντίληψη της μητέρας του από τον Βόλο, η οποία και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

«Να σε ξαναφέρει εδώ ο μπαμπάς σου», «θα έρθω Βόλο να σε πάρω μία αγκαλιά», «θέλω να μου στείλεις φωτογραφία σου», «σβήσε τα μηνύματα να μην τα δουν» είναι μερικές από τις αναφορές που έκανε η 24χρονη στον 9χρονο.

Η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις