Τετάρτη, 18 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Βόλος: Κρίσιμα 24ωρα για τον πατέρα που «κάρφωσε» με καμάκι ψαροντούφεκου ο γιος του

Βόλος: Κρίσιμα 24ωρα για τον πατέρα που «κάρφωσε» με καμάκι ψαροντούφεκου ο γιος του

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας σε σοβαρή κατάσταση παραμένει ο πατέρας από τον Βόλο. Άφαντος εξακολουθεί να είναι γιος του, που τον «κάρφωσε» με το καμάκι ψαροντούφεκου στο κεφάλι.

Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα, σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου Λάρισας μετά την εγχείρηση και την αφαίρεση του καμακιού του ψαροντούφεκου από το κεφάλι του πατέρα που δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο του τον γιο στον  Βόλο.

«Ο πατέρας χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα πάει καλά. Είμαστε όλοι πραγματικά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κυριολεκτικά», λέει συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας στο newsit.gr και τονίζει:

«Είναι τρομερό αυτό που έγινε. Δεν το έχει ξανακάνει αυτό. Δεν γνωρίζουμε πώς του ήρθε στο μυαλό και το έκανε αυτό. Είναι καλό παιδί και ήσυχο γενικά».

«Έχουμε αναστατωθεί πολύ με αυτό που έγινε. Γενικά ακούγαμε συχνά καυγάδες μεταξύ πατέρα και γιου αλλά δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο ο γιος», περιγράφει, επίσης, στο newsit.gr γείτονας της οικογένειας και αποκαλύπτει: «Γνωρίζουμε ότι δεν είναι καλά το παιδί. Έχει ψυχιατρικά προβλήματα, είναι γνωστό».

Ο 69χρονος που χτύπησε ο γιος του με το ψαροντούφεκο, μεταφέρθηκε χθες (σ.σ. 17.09.2024) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, όπου αφαιρέθηκε το καμάκι από το κεφάλι του.

Ο 40χρονος παραμένει άφαντος από το πρωί της Τρίτης (16.09.2024) οπότε έγινε το συμβάν στον Βόλο και αναζητείται από την αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις