Δευτέρα, 8 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Βόλος: Ξεχασμένοι στη ζωή και στον θάνατο σε μια διπλή ιστορία που ραγίζει καρδιές

Βόλος: Ξεχασμένοι στη ζωή και στον θάνατο σε μια διπλή ιστορία που ραγίζει καρδιές

Ο Βόλος ήταν η πόλη που έζησαν και άφησαν την τελευταία τους πνοή. Μόνοι και ξεχασμένοι. Με τα στοιχεία που αποκαλύπτονται να δείχνουν τις διαστάσεις της μοναξιάς τους.

Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται σε μια διπλή σπαρακτική ιστορία, για το άδοξο τέλος δύο ανθρώπων που όπως φαίνεται έζησαν τα τελευταία τους χρόνια ολομόναχοι. Δίχως στήριξη και δίχως παρέες. Δίχως να υπάρχει κανείς για παρηγοριά. Έχουν χάσει τη ζωή τους εδώ και πολλές ημέρες, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται για να την κηδεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, πρόκειται για έναν 67χρονο άνδρα και μία 90χρονη γυναίκα. O 67χρονος δεν διαθέτει στενό οικογενειακό κύκλο και ζούσε ως άστεγος εδώ και χρόνια στην περιοχή του Βόλου.

Έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο. Εδώ και περίπου ένα μήνα, παραμένει στο νεκροθάλαμο του Κοιμητηρίου, μέχρι να αποφασιστεί η ταφή του από τις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου.

Την ίδια τύχη είχε και η 90χρονη γυναίκα, η οποία παραμένει άταφη εδώ και μία εβδομάδα. Οι υπεύθυνοι επικοινώνησαν με τον γιο της, ο οποίος αποποιήθηκε την ευθύνη της ταφής της. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις