Site icon NewsIT

Βόλος: Ντελιβεράς ξεσπάει για το μηχανάκι που του έκλεψαν και ενεπλάκη σε τροχαίο

07.07.2024 | 19:34
Βόλος: Ντελιβεράς ξεσπάει για το μηχανάκι που του έκλεψαν και ενεπλάκη σε τροχαίο

Ο ντελιβεράς αγωνιά και ο Βόλος συζητάει την περιπέτεια που ζει. Το μηχανάκι με το οποίο έκανε διανομές, έκανε φτερά από την πυλωτή πολυκατοικίας, που το είχε παρκάρει.

Με έκδηλη αγωνία, ο ντελιβεράς περιμένει να μάθει αν και πότε θα αποζημιωθεί για την κλοπή. Άγνωστος βούτηξε το μηχανάκι, με το οποίο έκανε διανομές και ο ίδιος ενημερώθηκε μέρες αργότερα, πως το δίκυκλο ενεπλάκη σε τροχαίο. Ο άντρας που το οδηγούσε μάλιστα, μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Ο Βόλος και φυσικά ο ίδιος, περιμένει να μάθει την κατάληξη της υπόθεσης, που έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου και όχι μόνο.

O νεαρός ντελιβεράς έπεσε θύμα κλοπής την περασμένη εβδομάδα, καθώς άγνωστος δράστης του έκλεψε το μηχανάκι, έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου. Όπως επισημαίνει ο ίδιος στο thenewspaper.gr έψαχνε για μέρες πληροφορίες και έκανε βόλτες μαζί με άλλους φίλους στην πόλη αλλά δεν το έβρισκε. Το δήλωσε στην ασφάλεια ως κλεμμένο και στην αστυνομία.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου του 2024, ενημερώθηκε από την αστυνομία της Λάρισας, ότι έγινε ατύχημα με το μηχανάκι του. Αυτός που οδηγούσε τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ντελιβεράς «δεν ξέρουμε ακόμα αν ήταν αυτός ο κλέφτης ή αν ήταν ο κλεπταποδόχος. Τράκαρε ένα αυτοκίνητο από πίσω και το μηχανάκι σχεδόν διαλύθηκε και δεν ξέρουμε αν χρίζει επισκευής σύμφωνα με τον μηχανικό.

Το παραλάβαμε από την Λάρισα χθες με δικό μας μέσο από την αστυνομία. Τώρα αναμένουμε τη δήλωση του δράστη για να δούμε αν θα μας αποζημιώσει ή θα κινηθούμε δικαστικώς».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του δικύκλου που ενεπλάκη στο ατύχημα είναι ένας 22χρονος Λαρισαίος. Το ζήτημα πάντως για τον ίδιο είναι αν θα αποζημιωθεί και σε πόσο χρονικό διάστημα καθώς χρειάζεται οπωσδήποτε το μηχανάκι προκειμένου να μπορεί να βγάζει το μεροκάματό του.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version