Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Βόλος: Ντύθηκε γαμπρός ο Φίλιππος Σκοπελίτης – Η κούκλα νύφη και το παραμυθένιο σκηνικό

Βόλος: Ντύθηκε γαμπρός ο Φίλιππος Σκοπελίτης – Η κούκλα νύφη και το παραμυθένιο σκηνικό

Ο γάμος που έγινε θέμα συζήτησης στον Βόλο, ήταν αυτός του Φίλιππου Σκοπελίτη με την εκλεκτή της καρδιάς του. Σε πελάγη ευτυχίας γαμπρός και νύφη…

Ο γάμος ήταν όπως ακριβώς τον είχαν σχεδιάσει και ονειρευτεί. Γαμπρός και νύφη έζησαν την πιο ξεχωριστή νύχτα της ζωής τους, μαζί με συγγενείς και φίλους τους. Ο Βόλος βλέπει τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με τις ευχές στο ζευγάρι να διαδέχονται η μία την άλλη.

Την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Νταλίκα παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου 1η Ιουλίου, ο ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, παρουσία πλήθους καλεσμένων που ευχήθηκε στο νεόνυμφο ζευγάρι.

«Αρχηγέ να ζήσετε. Σ’ αγαπάμε πολύ, ευχαριστούμε για όλα» αναφέρει το ποστάρισμα του Ολυμπιακού Βόλου για τον γάμο του Φίλιππου Σκοπελίτη.

Μάλιστα, το ποδοσφαιρικό τμήμα των ερυθρόλευκων του έκανε δώρο μία μεγάλη φωτογραφία από ματς την περίοδο 15-16, που εικονίζει τον ίδιο να πανηγυρίζει γκολ, το οποίο αφιερώνει στον αείμνηστο αδερφό του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις