Site icon NewsIT

Βόλος: Προσωρινά ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

15.01.2024 | 16:27
Βόλος: Προσωρινά ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Φωτογραφία από το σημείο του δρόμου κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στην Αγριά Βόλου όπου 32χρονος δολοφονήθηκε από τον 50χρονο κουνιάδο του, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024. Ο 50χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 32χρονο κουνιάδο του γιατί, όπως υποστηρίζει, εδώ και σχεδόν μια δεκαετία βίαζε την 18χρονη - σήμερα - κόρη του από τον πρώτο του γάμο. Ο δράστης, τηλεφώνησε και παραδόθηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς στο Βόλο λέγοντας πως το πρωί της Τρίτης (09.01.2024) είχε ενημερωθεί από την κόρη του, ότι από την ηλικία των εννέα ετών τη βίαζε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις ασελγείς πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI)

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγο ο 50χρονος ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον κουνιάδο του, για το βιασμό της κόρης του, στο Βόλο.

Ο 50χρονος που φέρεται να σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του στο Βόλο, όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του πριν εκείνη ενηλικιωθεί, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, μετά από διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή.

Σύμφωνα με το gegonota.news η Εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση του 50χρονου, πρόταση με την οποία διαφώνησε ο ανακριτής. Η διαφωνία θα λυθεί εντός 5 ημερών, όπως προβλέπει ο νόμος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Μέχρι τότε, ο 50χρονος θα είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό και όπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο.

Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε δεκτή με κλάματα και χειροκροτήματα από τους συγγενείς του 50χρονου, που βρίσκονταν στα δικαστήρια του Βόλου και είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

Συγκινημένοι οι δικηγόροι του 50χρονου που αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος

Συγκινημένοι εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους και οι δυο συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου κύριοι Κούγιας και Βασιλικός.

«Νιώθω υπέροχα, όπως υπέροχα νιώθει και όλη η Ελληνική κοινωνία» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version