Site icon NewsIT

Βόλος: Σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά ο σφαγέας των ζώων

02.10.2024 | 22:03
Βόλος: Σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά ο σφαγέας των ζώων

Γνώριμος στις Αρχές ήταν ο 31χρονος ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (02.10.2024) για τις σφαγές αδέσποτων ζώων στον Βόλο.

Οι αστυνομικοί, αναγνώρισαν από την πρώτη στιγμή τον κατά συρροή δολοφόνο αδέσποτων ζώων στον Βόλο,  η ταυτοποίηση του οποίου έγινε μέσω βίντεο που τον δείχνει να μαχαιρώνει γατάκι στο κέντρο της πόλης.

Ο 31χρονος, έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και μικροποσότητες ουσιών, σύμφωνα με το gegonota.news. Αναγνωρίστηκε από σημάδι στο πρόσωπο, ενώ σήμερα οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέσες μέσα στο σπίτι του.

Στο σπίτι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα που μαχαίρωσε την γάτα, μικροποσότητα χασις και ένα μαχαίρι. 

Αύριο, ημέρα αργίας για την δικαιοσύνη, θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο για τα ναρκωτικά και το μαχαίρι. Λόγω της αργίας αναμένεται με συνοπτικές διαδικασίες να αποφασιστεί η κράτησή του, ώστε να παραπεμφθεί στον Ανακριτή με κακουργηματική κατηγορία, την Παρασκευή.

Ο 31χρονος κρατείται στην Ασφάλεια και το μόνο που είπε στους αστυνομικούς είναι πως «Είμαι ένοχος μόνο για τα στοιχεία που βρήκατε», δηλαδή το μαχαίρι και να ναρκωτικά, ενώ όπως γράφει χαρακτηριστικά το τοπικό μέσο, «είναι στα χαμένα».

Εκτιμάται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που μαχαίρωσε σκύλο στην οδό Σπυρίδη, αλλά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν υπάρχει βίντεο από το αποτρόπαιο σκηνικό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version