Site icon NewsIT

Βόλος: Σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο μετά από εργατικό ατύχημα έχει ένας 53χρονος ηλεκτρολόγος

02.07.2014 | 20:35
Βόλος: Σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο μετά από εργατικό ατύχημα έχει ένας 53χρονος ηλεκτρολόγος

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Βόλο, όταν τα ρούχα ενός 53χρονου ηλεκτρολόγου της ΑΓΕΤ, μετά από έκρηξη και φωτιά που προκλήθηκε στο εργοστάσιο, εξαιτίας της διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος, έπιασαν φωτιά.

Το ατύχημα έγινε στις 6:15 το πρωί, όταν ο άτυχος ηλεκτρολόγος πήγε να ασφαλίσει ένα μηχάνημα στις εγκαταστάσεις διανομής ηλεκτρικού ρεύματος.

Εκείνη την στιγμή σημειώθηκε η έκρηξη, με αποτέλεσμα τα ρούχα του 53χρονου να πάρουν φωτιά, με τους συναδέλφους του 53χρονου να την σβήνουν, με τα εγκαύματα, ωστόσο, να έχουν ήδη προκληθεί στο σώμα του άτυχου εργαζόμενου.

Τα εγκαύματα καλύπτουν το 50% στο πρόσωπο και το θώρακα του 53χρονου

Δέκα λεπτά αργότερα, ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κινητή μονάδα του εργοστασίου και με συνοδεία ενός γιατρού, όμως κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου και θα νοσηλευτεί στη μονάδα εγκαυμάτων.

Πηγή: e-volos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

“Δεν έχουν δικαίωμα να κατεβάζουν διακόπτες”, λέει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Θανατηφόρο τροχαίο στη Φωκίδα – Νεκρός 25χρονος μοτοσυκλετιστής

Επικό βίντεο! Οι νεόνυμφοι έπεσαν στη θάλασσα, στέγνωσαν σε πλυντήριο αυτοκινήτων, έφαγαν ξύλο και πήγαν στο γλέντι με ωτοστόπ!

“Φαρ Ουέστ” στην εθνική οδό – Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών – Ψάχνουν με ελικόπτερο τους ληστές με τα καλάσνικοφ

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version