Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Θάνατος στο πρωινό μπάνιο – Έκανε βουτιά και πέθανε στη θάλασσα (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

H είδηση του θανάτου σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στην Ανακασιά όπου κατοικούσε ο άτυχος άντρας και ήταν επίτροπος στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου…

Νεκρός ανασύρθηκε χθες στις 11.50 το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή «Πλάκες» του Βόλου ο 64χρονος Νικόλαος Καρακατσάνης, συνταξιούχος αυτοκινητιστής. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε και οι φίλοι του έσπευσαν να τον βγάλουν στην ακτή. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο ήταν αργά.
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που τον παρέλαβε τον μετέφερε νεκρό στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ωστόσο, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή καθώς το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Στο μεταξύ, η είδηση του θανάτου σκόρπισε χθες ανείπωτη θλίψη και οδύνη στην Ανακασιά όπου κατοικούσε ο 64χρονος και ήταν και Επίτροπος στην Εκκλησία Αγίου Ιωάννη Προδρόμου. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική κατάληψη.

Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο από πνιγμό σε μερικά 24ωρα γεγονός που προκαλεί μεγάλο προβληματισμό. Την Τρίτη ο Βόλος και η Μαγνησία θρήνησε για την απώλεια άλλου δύο ανθρώπων, έναν 72χρονο άνδρα και μία 75χρονη γυναίκα με διαφορά μόλις μερικών ωρών.

Πηγή: taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε