Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Το… αστείο για το τρίτο μνημόνιο και η παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου στο δημοτικό συμβούλιο – ”Έγινε λίγη πλάκα” είπε ο δήμαρχος!

ΦΩΤΟ από e-thessalia.gr
ΦΩΤΟ από e-thessalia.gr

Για ακόμα μια φορά οι τόνοι ανέβηκαν στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου – Διαβάστε τους διαλόγους και τα λόγια του Αχιλλέα Μπέου

Με ειρωνική και προκλητική διάθεση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλά προς τα στελέχη της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, που από τον Αχ. Μπέο βαφτίστηκε «πλάκα» και «αστείο», ξεκίνησε η χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος.

Ο Γ. Μουλάς ζήτησε από τον επικεφαλής των Δρόμων Συνεργασίας Μ. Πατσιαντά ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με τη δανειακή συμφωνία της χώρας, για να του απαντήσει ο κ. Πατσιαντάς «ενημερώστε μας εσείς», ενώ ο Γ. Μολοχίδης προειδοποίησε τον Πρόεδρο με τη φράση «Ξύνεσαι για να τα ακούσεις». Αναλυτικά ο διάλογος είχε ως εξής:

Μ. Πατσιαντάς: «Γελοιοποιείσαι Πρόεδρε».

Γ. Μολοχίδης: «Τουμπεκί έκανες με το Μνημόνιο 2. Τώρα μιλάς…».

Γ. Μουλας: «Είναι σοβαρό θέμα. Εξαρτάται η βιωσιμότητα του Δήμου. Να μην έχω ενημέρωση;»

Μ. Δραμητινός: «Να έχετε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στον κ. Τσίπρα. Αφήστε το δούλεμα».

Γ. Μουλάς: «Δεν είναι δούλεμα».

Μ. Μιτζικός: «Η ΚΕΔΕ έβγαλε ψήφισμα υπέρ της συμφωνίας με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής».

Γ. Μολοχίδης: «Όταν σε στηρίζαμε, ήταν καλά… Είσαι μεγάλος χαβαλές»,

Τα πνεύματα ανέλαβε να ηρεμήσει ο Αχ. Μπέος, λέγοντας ότι «σήμερα είναι εθνική μέρα. Έγινε λίγη πλάκα. Ας τη σταματήσουμε εδώ. Εκ παραδρομής έγινε μία αναφορά λόγω των εξελίξεων και για αστείο. Δεν είναι ανάγκη να ξεφεύγουμε.

Πηγή: e-thessalia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε