Βόρειο Αιγαίο

Γκρέμισαν εκκλησάκι στη Λέσβο [pics]

Σύμφωνα με επώνυμη μαρτυρία κατοίκου, άγνωστοι γκρέμισαν το εκκλησάκι μετά την πρώτη καντίνα στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, περιπολικό της αστυνομίας κάνει περιπολίες στο σημείο που βρίσκεται ο κατεστραμμένος σταυρός στην θέση Απελη Μυτιλήνης, με σκοπό την αποτροπή οποιασδήποτε ενδεχόμενης απόπειρας αναστηλώσεως νέου σταυρού.

ekklisaki

Πηγές αναφέρουν πως έπειτα από καταγγελία με πρόσχημα ότι δεν υπάρχει άδεια, το μέρος φέρεται να φυλάσσεται για να μην αναστηλωθεί ο Σταυρός που γκρέμισαν άγνωστοι.

Πηγή: LesvosPost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Βόρειο Αιγαίο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Βόρειο Αιγαίο: Περισσότερα άρθρα