Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Χαλκίδα: Αφίσες κατά του Κώστα Μαρκόπουλου – ”Είσαι πολιτικός απατεώνας” (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom

Μεγάλη ένταση έξω από το πολιτικό γραφείο του κ.Μαρκόπουλου – Ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και νυν  της ΝΔ απαντάει με μηνύσεις…

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην συγκεντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Εύβοιας κατά του Κώστα Μαρκόπουλου έξω από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή στην Χαλκίδα, το πρωί του Σαββάτου (06-07-2013).

Ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος από την επιστροφή του βουλευτή στην Νέα Δημοκρατία. Εκτός από τις αποδοκιμασίες μοίρασαν φέιγ βολάν, ενώ κόλλησαν δεκάδες αφίσες στην πόλη, που τον αποκαλούσαν «πολιτικό απατεώνα».


Η αντίδραση του Κώστα Μαρκόπουλου ήταν άμεση. Με ανακοίνωσή του, τονίζει ότι θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι υβριστές του. “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Αυτή είναι η απάντηση μου στις ενέργειες γελοιότητας και προσβολής από ελάχιστους από τα ανεπομείναντα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος χαρακτηρίζει τους ΑΝ.ΕΛ. δορυφόρο του ΣΥΡΙΖΑ

Όσοι υβρίζουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη. Πολιτικά ωστόσο πρέπει να γνωρίζουν ότι ήταν φυσικό επακόλουθο η αποχώρηση μου από ένα κόμμα που ζει παρασιτικά και δορυφορικά στο ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζεται ιδεολογικά σε ύβρεις και συνομωσίες. Όσο για την έδρα υποθέτω πως κατά βάθος δεν πιστεύουν ότι τους ανήκουν 10.500 ψήφοι. Μεγάλη έκπληξη θα ήταν το αντίθετο…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε