Παρασκευή, 5 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Χαλκίδα: Παιδί κάθεται πίσω από ανοιχτό πορτ μπαγκάζ σε αυτοκίνητο που κινείται

Χαλκίδα: Παιδί κάθεται πίσω από ανοιχτό πορτ μπαγκάζ σε αυτοκίνητο που κινείται

Η φωτογραφία, αδιάψευστος μάρτυρας των όσων έγιναν στη Χαλκίδα, με ένα παιδί να ρισκάρει τη ζωή του, μέσα σε εν κινήσει αυτοκίνητο. Ο ανήλικος κάθεται πίσω από ανοιχτό πορτ μπαγκάζ και ο οδηγός συνεχίζει.

Το αυτοκίνητο στη Χαλκίδα βρίσκεται εν κινήσει και ένα μικρό παιδί κάθεται πίσω από το ανοιχτό πορτ μπαγκάζ του Smart, με τα πόδια του μάλιστα να εξέχουν από το όχημα. Οι οδηγοί που ακολουθούν βλέπουν τις σκηνές, με τη φωτογραφία που δημοσιεύει το eviatop να δείχνει, όλα όσα συνέβαιναν σε δρόμο της πόλης. Η ασυνειδησία του οδηγού είναι εγκληματική. Με ένα απότομο φρενάρισμα ή ένα απότομο στρίψιμο του τιμονιού, το παιδί θα βρεθεί στο δρόμο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη ζωή του.

Όλα σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιουλίου του 2024, στην οδό 25ης Μαρτίου στη Χαλκίδα. Ο άντρας που τράβηξε τη φωτογραφία ανέφερε πως το επίμαχο όχημα οδηγούσε ένας άντρας γύρω στα 60 με συνοδηγό γυναίκα.

«Μα καλά, υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι γονείς;» αναρωτήθηκε ο οδηγός που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη σχετική εικόνα. Σε αυτή διακρίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, που μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του οδηγού.

Οι λόγοι για τους οποίους ο ανήλικος βρέθηκε να κάθεται πίσω από το πορτ μπαγκάζ δεν έχουν γίνει γνωστοί. Όπως δεν έχει διαπιστωθεί η συνέχεια, αν δηλαδή το αυτοκίνητο έφτασε στον προορισμό του, χωρίς το παιδί να έχει τραυματιστεί.

Όλα αυτά έρχονται να πλαισιώσουν εικόνες των τελευταίων μηνών, με παιδιά να «κρέμονται» από εν κινήσει αυτοκίνητα, με τους γονείς τους να αδιαφορούν. Τον περασμένο Μάιο στην Πέτρου Ράλλη, το ένα παιδί είχε καταγραφεί να κάθεται στο ανοιχτό παράθυρο εκτός του αυτοκινήτου και το άλλο να έχει βγάλει το κεφάλι του από την ηλιοροφή του οχήματος.

«Επειδή τους αγαπάει πολύ, για ένα δευτερόλεπτο, μπορεί να βγήκαν τα παιδιά στο παράθυρο και για να μην τους χαλάσει χατίρι μπορεί να τους άφησε για ένα δευτερόλεπτο και να τα ξανά έβαλε μέσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι, να τους αφήσει επικίνδυνα για να σκοτωθούν», είχε πει τότε στο Live News ο θείος των παιδιών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις