Δευτέρα, 19 Αυγ.
30oC Αθήνα

Χαλκίδα: Το αγριεμένο πίτμπουλ έγινε… αρνάκι! Προσπαθούσαν να πιστέψουν αυτά που είχαν ακούσει

Χαλκίδα: Το αγριεμένο πίτμπουλ έγινε… αρνάκι! Προσπαθούσαν να πιστέψουν αυτά που είχαν ακούσει

Μία ολόκληρη κινητοποίηση από πλευράς της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της υπηρεσίας του δήμου Χαλκιδέων για τα αδέσποτα με επικεφαλής τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χαλκίδας, Θοδωρή Γιαννούκο, στήθηκε χθες το απόγευμα για να πιάσουν ένα πίτμπουλ από την περιοχή της Σουβάλας.

Ένα νεοεμφανιζόμενο σκυλί στην περιοχή, κατατρομαγμένο και φοβισμένο, το οποίο είχε κρυφτεί πίσω από τις καρέκλες ενός μαγαζιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκύλος είχε δαγκώσει την προηγούμενη μέρα κάποιον άνθρωπο και είχε επιτεθεί σε άλλα δύο σκυλιά. Όμως, είναι από τις λίγες φορές που κάποιοι αντίκρισαν ένα τόσο φοβισμένο σκυλί, το οποίο δεν αντιστάθηκε για να το πιάσουν.

Όλοι απορούν για τις επιθέσεις που έκανε, αλλά πιθανότατα να πρόκειται για κάποιο ζώο που μέχρι πρότινος ήταν σε σπίτι και ξαφνικά ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να το εγκαταλείψει. Είχε χάσει τον προσανατολισμό του και ήταν πολύ φοβισμένο. Οι επιθέσεις του, δηλαδή να έγιναν από φόβο και όχι από αγριότητα. Το πίτμπουλ τώρα, βρίσκεται στο κυνοκομείο Χαλκίδας και θα παραμείνει εκεί, μέχρι να υιοθετηθεί.

Πηγή: tvstar.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις