Τρίτη, 20 Αυγ.
28oC Αθήνα

Χαλκιδική: 19χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, δίνει μάχη για τη ζωή του

Χαλκιδική: 19χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, δίνει μάχη για τη ζωή του

Ένας 19χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι στη Χαλκιδική γύρω στα μεσάνυχτα της Δευτέρας (19/08/2024).

Το παιχνίδι στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι στη Χαλκιδική έσπασε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πολύγυρου σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο νεαρός έκανε διακοπές με την οικογένειά του στην περιοχή, ενώ όταν έγινε το τραγικό συμβάν βρίσκονταν στο σημείο, τόσο η μητέρα όσο και τα αδέρφια του.

Η μητέρα μιλώντας στο newsit.gr είπε πως «το παιδί έπεσε ξαφνικά από το παιχνίδι. Δεν ξέρω τώρα πως είναι, πηγαίνω στο νοσοκομείο να μάθω».

Εμφανώς σοκαρισμένος αυτόπτης μάρτυρας είπε στο newsit.gr πως «το παιδί ήταν πάνω στο παιχνίδι. Ξαφνικά ακούστηκε ένα μπαμ και πετάχτηκε. Ήταν και άλλος κόσμος πάνω. Πρέπει να τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα αλλά όχι σοβαρά. Αυτή η εικόνα του παιδιού με έχει σοκάρει.

Και όταν έχεις δικά σου παιδιά είναι ακόμα πιο δύσκολο. Τα δικά μου παιδιά περίμεναν να ανέβουν και τα τράβηξα μόλις το είδα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις