Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Χαλκιδική: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 48χρονο υπάλληλο καθαριότητας πίσω από απορριμματοφόρο

Χαλκιδική: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 48χρονο υπάλληλο καθαριότητας πίσω από απορριμματοφόρο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τραγωδία στη Χαλκιδική με θύμα έναν 48χρονο άντρα. Ο άτυχος υπάλληλος καθαριότητας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ βρισκόταν πίσω από απορριμματοφόρο.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το πρωί της Παρασκευής (12-07-2024) ένας 48χρονος υπάλληλος καθαριότητας στον δρόμο από Χανιώτη προς Πευκοχώρι στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα, στο 42,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Παλιουρίου, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος, παρέσυρε τον 48χρονο υπάλληλο καθαριότητας και στη συνέχεια προσέκρουσε στο απορριμματοφόρο.

Ο θάνατος του 48χρονου διαπιστώθηκε από τους γιατρούς, στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε λίγο αργότερα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, ο υπάλληλος βρισκόταν εν ώρα εργασίας και εκείνη τη στιγμή μαζί με άλλα δύο άτομα κατευθυνόταν προς τον κάδο για να τον πάρουν και να τον αδειάσουν στο απορριμματοφόρο που ήταν σταθμευμένο.

«Είναι ένα τραγικό συμβάν με θύμα έναν εργάτη απορριμματοφόρου» δήλωσε η κ. Χαλκιά και επανέφερε το αίτημα για ενίσχυση της δύναμης της αστυνομίας και του αριθμού των ασθενοφόρων στην περιοχή της Κασσάνδρας που, όπως σημείωσε, το χειμώνα έχει 17.000 κατοίκους και το καλοκαίρι συνολικά 600.000 κατοίκους και επισκέπτες.

Στη σχετική ανακοίνωση της τροχαίας αναφέρονται τα εξής: «Σήμερα (12 Ιουλίου 2024) και ώρα 05:00 περίπου, στο 42,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών-Παλιουρίου, Ι.Χ.Ε όχημα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 48χρονο ημεδαπό και στη συνέχεια προσέκρουσε σε Δ.Χ.Φ. όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις