Site icon NewsIT

Χαλκιδική: Οι απαντήσεις του επιχειρηματία για τα ”μαϊμού” απορρυπαντικά – ”Έγινε παρεξήγηση”!

05.06.2013 | 11:09
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.

Ο 52χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας σούπερ μάρκετ έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για τις μηχανές εμφιάλωσης που βρέθηκαν στις αποθήκες του...

«Δεν παρασκευάζαμε ‘μαϊμού’ απορρυπαντικά» υποστηρίζει ο 52χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Ο κατηγορούμενος για πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος ισχυρίζεται ότι οι δύο αποθήκες λειτουργούσαν ως χώροι αποθήκευσης ελαττωματικών προϊόντων.

Ο επιχειρηματίας και οι δύο συγκατηγορούμενοί του, ένας 45χρονος επιχειρηματίας από το Λάκκωμα Χαλκιδικής και ένας 33χρονος Βούλγαρος απολογήθηκαν το περασμένο Σάββατο. Και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις, ο 52χρονος ύψους 20.000 ευρώ, ο 45χρονος 5.000 ευρώ και ο αλλοδαπός 3.000 ευρώ.

Στην απολογία του στον ανακριτή ο 52χρονος απέδωσε ουσιαστικά τη σύλληψή του σε… παρεξήγηση. Υποστήριξε ότι οι μηχανές εμφιάλωσης που βρέθηκαν στις αποθήκες δεν ήταν για την παρασκευή απομιμητικών απορρυπαντικών αλλά φωτιστικού οινοπνεύματος.

Ο δικηγόρος του, μιλώντας στην «Καθημερινή», υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ και ο 33χρονος Βούλγαρος σκόπευαν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην παρασκευή και πώληση φωτιστικού οινοπνεύματος. Η συγκεκριμένη πρότασή τους είχε αποσπάσει την προέγκριση της Περιφέρειας, είχαν προχωρήσει στην αγορά και εγκατάσταση των μηχανημάτων στις αποθήκες στο Λάκκωμα Χαλκιδικής.

Σε ότι αφορά τα απορρυπαντικά και καλλυντικά «μαϊμού» που κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι προέρχονταν από ελαττωματικές παρτίδες προϊόντων που είχαν αποσυρθεί από τα ράφια των σούπερ μάρκετ της αλυσίδας και είχαν αποθηκευθεί στις αποθήκες στο Λάκκωμα.

Σημειώνεται ότι ο αδελφός του 52χρονου είναι πρόεδρος ΠΑΕ της κεντρικής Μακεδονίας, ενώ ο 45χρονος είναι σύμβουλος στο Δήμο Νέας Προποντίδας, και στο παρελθόν υπήρξε πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας στο Λάκκωμα Χαλκιδικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Συγκλονίζει η μάχη της 11χρονης που έπεσε σε κώμα ενώ έβλεπε τηλεόραση!


Φθιώτιδα: Επιχειρηματίας κρεμάστηκε στο μαγαζί του – Τον βρήκε νεκρό ο γαμπρός του!

Θεσσαλονίκη: Μαύρες οχιές μπαίνουν σε σπίτια στο Σέιχ Σου!

Εύβοια: Στον ανακριτή χωρίς δικηγόρο ο Πακιστανός δολοφόνος – Ελεύθεροι οι 5 από τους 6 συνεργούς του!

Πάτρα: Εφιάλτης για τροχονόμο εν ώρα υπηρεσίας – Τον σακάτεψαν με καδρόνια!

Ξάνθη: Απαγόρευσαν σε 50χρονη να πλησιάζει τον ανεκπλήρωτο έρωτά της! (Φωτό)

Κρήτη: Το λικέρ από ελιά που ξετρελαίνει ντόπιους και τουρίστες – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version