Site icon NewsIT

Χαλκιδική: Οι ζαρτιέρες και τα πουκάμισα με τις μεγάλες τσέπες – Αυτή είναι η σπείρα Σέρβων που άδειαζε κοσμηματοπωλεία!

27.06.2014 | 11:25
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Τρεις Σέρβοι ειχαν ρημάξει τα κοσμηματοπωλεία στην Χαλκιδική αλλά και τη Στερεά Ελλάδα....

Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 50 και 58 ετών και μία 39χρονη γυναίκα. Ο ενας ανδρας προσποιούμενος τον πελάτη απασχολούσε τον ιδιοκτήτη ή τον υπάλληλο βγάζοντας τους εξω απο το καταστημα, δήθεν για να δουν τη βιτρίνα. Οι αλλοι δυο Σέρβοι έβρισκαν ευκαιρια και έμπαιναν στο καταστημα και αφαιρούσαν κοσμήματα απο τις προθήκες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα έκρυβαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρυφές τσέπες, σε πουκάμισα ο ανδρας και κορσέ με ζερτιερες η γυναίκα.

Εξιχνιάστηκαν τουλαχιστον 11 περιπτώσεις κλοπών σε κοσμηματοπωλεία της Χαλκιδικής, των Δελφων και της υπόλοιπης Στερεάς Ελλαδας. Η αξία των τιμαλφών ξεπερνά τις 150.000 ευρω. Απο την εως τωρα έρευνα των αστυνομικων αρχών της Φθιώτιδας, που παρακολουθούσαν και πέτυχαν τη συλληψη των μελών της σπείρας δεν προκύπτει σύνδεση τους με τους διαβόητους “Ροζ Πάνθηρες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Τρίκαλα: Μέσα σε 45 δευτερόλεπτα κέρδισε τα χρήματα των καλοκαιρινών του διακοπών και έγινε θέμα συζήτησης – Δείτε φωτό!

Χανιά: Παντρεύεται ο ”άγνωστος” εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη – Με φορτηγά τα υλικά για το γαμήλιο γλέντι στα Σφακιά!

Θεσσαλονίκη: Τα νέα βραχιόλια του Γιάννη Μπουτάρη ”επισκίασαν” τη βράβευση κιθαρίστα του Ozzy Osbourne (Φωτό)!


Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version