Σάββατο, 6 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Χαλκιδική: Πνίγηκε στη θάλασσα και προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή επί 40 λεπτά

Χαλκιδική: Πνίγηκε στη θάλασσα και προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή επί 40 λεπτά

Τραγωδία σε παραλία στην Χαλκιδική, με έναν 80χρονο να ανασύρεται στη στεριά, χωρίς τις αισθήσεις του. Ο ηλικιωμένος πνίγηκε στη θάλασσα και στην περιοχή σήμανε συναγερμός.

Τα χαμόγελα και τα παιχνίδια στην παραλία του Παλιουρίου στην Χαλκιδική σταμάτησαν απότομα το μεσημέρι, όταν ένας άντρας διαπιστώθηκε πως βρισκόταν χωρίς αισθήσεις μέσα στη θάλασσα. Υπήρξε ταχύτατη κινητοποίηση, χωρίς όμως να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο ηλικιωμένος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Πνίγηκε στη θάλασσα και αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν και τυπικά τον θάνατό του.

Όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου (06-07-2024) στην θαλάσσια περιοχή του Παλιουρίου, στην Χαλκιδική. Άμεσα στο σημείο κατέφθασε ο ναυαγοσώστης ο οποίος για περίπου 40 λεπτά προσπαθούσε με ΚΑΡΠΑ να επαναφέρει στην ζωή τον ηλικιωμένο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Σύμφωνα με το karfitsa.gr, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τη σορό του άτυχου άντρα.

Οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας, δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Για την υπόθεση ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και το λιμενικό, με στελέχη του να φτάνουν στην περιοχή λίγο αργότερα για ενημέρωση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις