Site icon NewsIT

Χαλκιδική: Στην εντατική 16χρονος συνοδηγός μηχανής μετά από καταδίωξη από την αστυνομία

03.09.2024 | 11:22
Χαλκιδική: Στην εντατική 16χρονος συνοδηγός μηχανής μετά από καταδίωξη από την αστυνομία

Στην εντατική του ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ένας 16χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από καταδίωξη της αστυνομίας στη Χαλκιδική.

Όλα έγιναν γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρας (03.09.2024) έξω από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Μια μηχανή την οποία οδηγούσε 18χρονος με συνοδηγό έναν 16χρονο, εξετράπη της πορείας της στη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης, με αποτέλεσμα να ανατραπεί, με τις συνθήκες να ερευνώνται και να τραυματιστούν οι δύο επιβάτες.

Το μηχανάκι των δύο νεαρών διαπιστώθηκε από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 16χρονος φαίνεται , επίσης, ότι κρατούσε πιστόλι, που όπως διαπιστώθηκε αργότερα ήταν ρέπλικα. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στους δύο νεαρούς να σταματήσουν για να τους ελέγξουν αλλά ο οδηγός το αγνόησε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Άμεσα ενημερώθηκε το Κέντρο της  Άμεσης Δράσης και ξεκίνησε καταδίωξη. Ο οδηγός της μηχανής κινήθηκε κάποια στιγμή προς την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών και βγαίνοντας από τον συγκεκριμένο οδικό άξονα, το δίκυκλο ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε σε διπλανό χωράφι πέφτοντας σε ελαιόδεντρο.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και λόγω των τραυμάτων τους κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή των δύο νεαρών στο ΑΧΕΠΑ. Πιο σοβαρή κρίθηκε η κατάσταση της υγείας του 16χρονου και γι’ αυτό εισήχθη σε ΜΕΘ.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η μηχανή ανήκει σε άλλο ιδιοκτήτη που μετά από κλήση που του είχαν κόψει, παρέδωσε τις πινακίδες κυκλοφορίες στην Τροχαία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version