Δευτέρα, 2 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα 36χρονος για τροχαίο με εγκατάλειψη 33χρονης στην Χανιώτη

Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα 36χρονος για τροχαίο με εγκατάλειψη 33χρονης στην Χανιώτη

Ο ασυνείδητος οδηγός επέστρεψε στον τόπο του ατυχήματος, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη, στη Χαλκιδική. Σε σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες των όσων έγιναν.

Τον δρόμο για τον εισαγγελέα παίρνει ο 36χρονος οδηγός που συνελήφθη στη Χαλκιδική για τροχαίο με εγκατάλειψη. Μια 33χρονη γυναίκα παρασύρθηκε και τραυματίστηκε, με τον οδηγό να κατηγορείται πως αμέσως μετά πάτησε γκάζι και έφυγε από το σημείο του ατυχήματος. Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου του 2024, στην περιοχή της Χανιώτης.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ στο 32ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Μουδανιών – Παλιουρίου, όταν 36χρονος οδηγός πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από διασταύρωση χωρίς να σταματήσει.

Παρέσυρε την 33χρονη και την εκτόξευσε 50 μέτρα από το σημείο του ατυχήματος. Μάλιστα, την σφοδρότητα της σύγκρουσης μαρτυρά το σπασμένο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του 36χρονου.

Στο σημείο, από το οποίο έφυγε ο δράστης, μαζεύτηκε κόσμος προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα η οποία διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου νοσηλεύεται.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες λίγη ώρα μετά το ατύχημα, στο σημείο επέστρεψε ο 36χρονος οδηγός, μαζί με τον πατέρα του και άρχισε να επιτίθεται σε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί.

Σημειώνεται πως ο 36χρονος με καταγωγή από την Ουκρανία ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια ζει μόνιμα στην περιοχή, είναι γνώριμος των Αρχών καθώς υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες εναντίον του για την οδηγική του συμπεριφορά.

Όπως είναι γνωστό, στις 15 Ιουνίου, στην ίδια περιοχή, παραλίγο να προκαλέσει και άλλο ατύχημα, αφού οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα πέρασε ενδιάμεσα από την πομπή μιας κηδείας, με τους παρευρισκόμενους να γλιτώνουν την τελευταία στιγμή. Συνελήφθη, κρατείται και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις