Κυριακή, 20 Οκτ.
18oC Αθήνα

Χαλκιδική: Συγκλονίζει ο παππούς του 4χρονου Φοίβου: Πρέπει να βρούμε το παιδί! (ΒΙΝΤΕΟ)

φωτό από Alpha
φωτό από Alpha

Η οικογένεια της 40χρονης που έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συζύγου της στη Χαλκιδική βιώνει στιγμές ανείπωτης θλίψης και αγωνίας…

Πέρα από τη δολοφονία της συγγενούς τους, έχουν να διαχειριστούν και την απώλεια του 4χρονου Φοίβου που απήχθη από τον 34χρονο συζυγοκτόνο και πατέρα του.

Ο παππούς του 4χρονου απευθύνει δραματική έκκληση: “Είναι το παιδάκι μου. Όμορφο παιδάκι, έξυπνο. Πρέπει να το βρούμε όσο είναι ευαισθητοποιημένη η κοινή γνώμη”, λέει στην κάμερα του Alpha.

“Πιστεύω ότι όταν πήρε το χαρτί από τον δικηγόρο για το διαζύγιο και για την αποφάσισε να τη σκοτώσει”, συμπληρώνει δακρυσμένος, ο πατέρας της δολοφονημένης γυναίκας για τον πρώην γαμπρό του.

“Ξέραμε ότι ήταν βίαιος. Δεν την άφηνε να πάει ούτε στην αγορά να ψωνίζει,” συνεχίζει ο τραγικός πατέρας.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρία φίλου του ζευγαριού, ο καταζητούμενος από την Αλβανία είχε πρόσφατα τσακωθεί με ομοεθνή του τον οποίο και απείλησε να σκοτώσει. Η άτυχη 40χρονη ήταν αυτή που τον σταμάτησε, λέει ο φίλος, ωστόσο η γυναίκα μετά από αυτό το περιστατικό αποφάσισε ότι έπρεπε να τον χωρίσει…

Οι αρχές εντείνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη αλλά και του μικρού αγοριού, χωρίς να αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε