Δευτέρα, 1 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Χαλκιδική: «Το δυστύχημα προκλήθηκε από μία μεταλλική χάντρα στο μαγιό» αποκαλύπτει ο θείος της 13χρονης που σκοτώθηκε από κεραυνό

Χαλκιδική: «Το δυστύχημα προκλήθηκε από μία μεταλλική χάντρα στο μαγιό» αποκαλύπτει ο θείος της 13χρονης που σκοτώθηκε από κεραυνό

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο της 13χρονης από κεραυνό στο Ποσείδι της Χαλκιδικής. Ο θείος της 13χρονης περιγράφει στο newsit.gr πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό.

«Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και ο γαμπρός μου και η νύφη μου με το παιδί αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο.Η κακοκαιρία επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά και ξαφνικά άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς. Ο αδελφός μου πήρε τη γυναίκα του και τη μικρή και βγήκαν αμέσως απο τη θάλασσα και κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο», τονίζει ο θείος της αδικοχαμένης 13χρονης.

Όπως επισημαίνει, «η παραλία δεν είναι προσβάσιμη με τα πόδια και χρειάζεται περίπου 10 λεπτά περπάτημα για να φτάσεις στον δρομο. Κατά τη διάρκεια της πορείας προς το αυτοκίνητο συνέβη το μοιραίο και ο κεραυνός χτύπησε την ανηψιά μου. Το ωστικό κύμα έριξε κάτω και τη νύφη μου που ευτυχώς δεν έφερε τραύματα». 

«Εθελοντές που βρίσκονταν κοντά βοήθησαν τον αδελφό μου στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ. Αν και οι διασώστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψη του παιδιού», υπογραμμίζει.

Προκλήθηκε από μία μεταλλική χάντρα

«Συμφωνα με την ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, το δυστύχημα προκλήθηκε απο μία μεταλλική χάντρα μεγέθους κουμπιού που βρισκόταν στο μαγιό του άτυχου κοριτσιού», τόνισε ο θείος της 13χρονης, σχολιάζοντας πως «μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω γι αυτο το ατυχές συμβάν, για το οποίο ο αδελφός μου και η νύφη μου μου δεν έχουν καμία ευθύνη. Έκαναν αυτό ακριβώς που έπρεπε, βγήκαν κατευθείαν απο τη θάλασσα μόλις χάλασε ο καιρός και κινήθηκαν προς το αυτοκίνητο. Δεν ισχύει  οτι κολυμπούσαν την ώρα που έπεφταν κεραυνοί».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διασώστες και τους εθελοντές που βοηθησαν να σωθεί το ανιψάκι μου, ασχέτως με την έκβαση, όπως επίσης και την κυρία Καλύβα την ιατροδικαστή για την ευγένεια  και την καλοσύνη της», καταλήγει.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις