Site icon NewsIT

Χαλκιδική: Τον βασάνισαν και τον σκότωσαν – Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του, δεμένο και φιμωμένο!

04.09.2013 | 13:03
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονμίζει την Κασσάνδρα Χαλκιδικής η στυγερή δολοφονία - Τραγική φιγούρα η σύζυγος του θύματος, που τον βρήκε νεκρό επιστρέφοντας από τη δουλειά...

Η στυγερή δολοφονία του 55χρονου αποκαλύφθηκε αργά χθες το απόγευμα (03-09-2013) όταν η γυναίκα του, επέστρεψε στο σπίτι. Οι εικόνες που αντίκρισε την έκαναν να στριγγλίζει. Ο σύζυγός της, ήταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος, δεμένος και φιμωμένος.

Η γειτονιά του θύματος στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής ξεσηκώθηκε από τις φωνές της γυναίκας, ενώ πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο περιπολικό. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο άτυχος άντρας είχε δεχθεί το μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 57χρονος διατηρούσε ταβέρνα ακριβώς κάτω από το σπίτι του. Από πληροφορίες προκύπτει ότι η πόρτα του διαμερίσματος δεν ήταν παραβιασμένη, ωστόσο οι χώροι στο σπίτι του επιχειρηματία είχαν ερευνηθεί, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της ληστείας μετά φόνου.

Οι δράστες πιθανολογείται ότι είχαν στήσει καρτέρι στον άντρα, αιφνιδιάζοντάς τον κατά την ώρα που ανέβαινε στο σπίτι του προκειμένου να ξεκουραστεί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χτύπησαν μέχρι θανάτου τον άντρα, προκειμένου να τον αναγκάσουν να τους υποδείξει κάποιο μέρος όπου μπορεί να έκρυβε χρήματα.

Κανείς στη γειτονιά δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Η δολοφονία έρχεται λίγες μέρες μετά από μία ακόμη στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, όπου ληστές σκότωσαν στο ξύλο γυναίκα… (διαβάστε εδώ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Οικογενειάρχης αυτοπυροβολήθηκε ενώ η γυναίκα του κοιμόταν – Βίντεο και φωτό!

Ηλεία: ”Η παπαδιά σκότωσε τον ιερέα για τα λεφτά” – Ο εραστής ανατρέπει τα πάντα στο αιματοβαμμένο έγκλημα!

Αλεξανδρούπολη: Πάτερας κυνηγός πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 9χρονο γιο του!


Πάτρα: Αγωνία για την Πόλυ Πάνου – Η άγνωστη μάχη που δίνει σε νοσοκομείο!

Σκορπιός: Οι Καρυάτιδες του Ριμπολόβλεφ και η αμφιλεγόμενη αισθητική του – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version