Τετάρτη, 11 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Χαλκιδική: Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε ο 55χρονος ψαροντουφεκάς σε βάθος 26 μέτρων

Χαλκιδική: Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε ο 55χρονος ψαροντουφεκάς σε βάθος 26 μέτρων

Την πιο άσχημη εξέλιξη είχε η αναζήτηση του 55χρονου ψαροντουφεκά, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στη θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr μετά τις 8 το βράδυ, ένας δύτης που συμμετείχε στις έρευνες για τον 55χρονο ψαροντουφεκά, τον εντόπισε σε βάθος 26 μέτρων και σε απόσταση 50 μέτρων από τη σημαδούρα του, στα νερά της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος ψαροντουφεκάς ξεκίνησε, σήμερα (11.09.2024) από το εξοχικό του σπίτι στη Χαλκιδική για να πάει για ψάρεμα στην περιοχή Λουτρά στην Αγία Παρασκευή, στην Κασσάνδρα.

Συνήθιζε να επιστρέφει στο σπίτι του γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, και όταν αυτό δεν έγινε, η σύζυγος του ανησύχησε και ενημέρωσε τις Λιμενικές Αρχές που ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του. Στις έρευνες συμμετέχουν και μέλη της ΕΟΔ Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Χαλκιδικής. 

Ο Θέμης Ιερισσιώτης, συντονιστής της Βάσης Ετοιμότητας Κασσάνδρας της ΕΟΔ που πήγε στο σημείο των ερευνών είπε στο newsit.gr:
«Ο άνθρωπος έφυγε το πρωί από το σπίτι του, δεν επέστρεψε το μεσημέρι, όπως συνήθιζε και η γυναίκα του ενημέρωσε τις Αρχές. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε κανονικά στη στεριά, εκεί όπου το άφησε για να πέσει στη θάλασσα, ενώ εντοπίστηκε και η σημαδούρα του. Η θάλασσα έχει μεγάλο βάθος σε αυτό το σημείο».

Λίγο αργότερα, έγιναν γνωστά τα πιο δυσάρεστα νέα. Ο άνθρωπος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με τις αρχές να τον βγάζουν στη στεριά για να τον παραλάβει ασθενοφόρο.

Φίλος του 55χρονου αγνοούμενου τονίζει στο newsit.gr: 
«Ο φίλος μας μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όμως έρχεται συχνά στη Χαλκιδική. Μάλιστα στην περιοχή έχει και το εξοχικό του. Τώρα ήρθαν στο εξοχικό για 2-3 μέρες. Είναι έμπειρος σε αυτό. Ήξερε τι να κάνει.

Πιστεύω ότι κάτι σωματικό έπαθε ο άνθρωπος. Κάτι έπαθε και εξαφανίστηκε. Την περιοχή την γνωρίζει καλά. Δεν πήγε πρώτη φορά εκεί. Ο καιρός είναι καθαρός, είχε λίγο αέρα το πρωί αλλά όχι κάτι φοβερό. Δεν σχετίζεται με τον καιρό. Έχει μεγάλη τρέλα με το ψάρεμα. Είναι το χόμπι του αυτό».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις