Τετάρτη, 2 Οκτ.
24oC Αθήνα

Χανιά: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου μαθητή σε σχολείο

Χανιά: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου μαθητή σε σχολείο
ΦΩΤΟ αρχείου (Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε σχολείο στα Χανιά. Προσήχθησαν ένας μαθητής και ο κηδεμόνας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το επεισόδιο ανάμεσα σε ανήλικους στα Χανιά συνέβη όταν μαθητής, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια 15χρονο μαθητή του ίδιου σχολείου, μπροστά στα μάτια των άλλων παιδιών.

Για το συμβάν που έγινε το μεσημέρι της 1ης Οκτωβρίου, υπέβαλαν μήνυση οι γονείς του 15χρονου, ο οποίος φέρεται να δέχτηκε άγρια επίθεση χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων προσήχθησαν ο φερόμενος ως δράστης και ο κηδεμόνας του.

Μάλιστα, ερευνάται η συμμετοχή και δεύτερου «νταή» στον ξυλοδαρμό.

Μετά το συμβάν, τα μαθήματα συνεχίστηκαν κανονικά και οι μαθητές όλων των τάξεων ενημερώθηκαν από τους εκπαιδευτικούς, καθώς η αναστάτωση είχε γίνει αντιληπτή από τους περισσότερους.

Ωστόσο το μεσημέρι της Τρίτης, σοκαρισμένοι οι γονείς στη θέα του 15χρονου, χτυπημένου και με σκισμένη μπλούζα, προχώρησαν άμεσα σε ιατροδικαστική εξέταση και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που επιβεβαιώνει η αστυνομία, θα ακολουθήσουν και άλλες προσαγωγές αν προκύψει εμπλοκή και άλλου προσώπου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του creta24.gr, oι Αρχές εξετάζουν και τις ευθύνες των εκπαιδευτικών για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις