Site icon NewsIT

Χανιά: Αυξάνονται οι συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι σε 18χρονο στο εσπερινό ΕΠΑΛ

17.09.2024 | 16:07
Χανιά: Αυξάνονται οι συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι σε 18χρονο στο εσπερινό ΕΠΑΛ

Αυξάνονται οι συλλήψεις στα Χανιά σχετικά με την αιματηρή επίθεση σε βάρος ενός 18χρονου στο Εσπερινό ΕΠΑΛ της πόλης.

Η αιματηρή επίθεση έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας (16.09.2024) στα Χανιά και στον εισαγγελέα έχουν οδηγηθεί δύο από τους συλληφθέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προανάκριση των αστυνομικών αρχών, συνολικά συνελήφθησαν 8 άτομα ως εμπλεκόμενοι στο περιστατικό, 6 ανήλικοι και 2 ενήλικοι αλλά και 6 γονείς των ανηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας.

Οι 6 ανήλικοι μαθητές μαζί με τους γονείς τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, ενώ οι δύο ενήλικοι που φαίνεται πως εμπλέκονται στο επεισόδιο, αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χανίων το πρωί της Τετάρτης.

Ολα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, όταν δύο «εξωσχολικοί» μπήκαν στον προαύλιο χώρο του εσπερινού ΕΠΑΛ, την ώρα που βρίσκονταν εκεί και μαθητές του σχολείου και κινήθηκαν επιθετικά κατά ενός 18χρονου. Ο ένας από τους «εξωσχολικούς» έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο προκάλεσε τραύμα το πρόσωπο του μαθητή.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες, με την κατάστασή του να μην είναι σοβαρή. Μάλιστα στο νοσοκομείο πήγαν και αστυνομικοί προκειμένου να του πάρουν κατάθεση.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version