Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Χανιά: Διαλύθηκε αυτοκίνητο και εγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα μετά από τροχαίο στο Μάλεμε

Χανιά: Διαλύθηκε αυτοκίνητο και εγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα μετά από τροχαίο στο Μάλεμε

Οι εικόνες μετά το τροχαίο στο ύψος του Μάλεμε στα Χανιά, δείχνουν τη σοβαρότητα του ατυχήματος. Στο νοσοκομείο μια τραυματισμένη γυναίκα μετά τον απεγκλωβισμό της.

Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου στο ύψος του Μάλεμε στα Χανιά και μια γυναίκα εγκλωβίστηκε τραυματισμένη. Το ΙΧ είχε παραμορφωθεί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, με κατοίκους της περιοχής και διερχόμενους οδηγούς, να ειδοποιούν τόσο το ΕΚΑΒ όσο και την αστυνομία. Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο.

Οι εικόνες του flashnews.gr, από το αυτοκίνητο το οποίο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να πέσει από ύψος προκαλούν σοκ. Το ΙΧ μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, με μια γυναίκα να εγκλωβίζεται μέσα στις λαμαρίνες.

Οι πέντε πυροσβέστες που πήγαν στο σημείο με δύο οχήματα, κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν για να την παραλάβουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και να την μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διαπιστώσουν τα αίτια πίσω από το τροχαίο ατύχημα στο ύψος του Μάλεμε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις